Dragon's Dogma

Dragon’s Dogma je open world akcioni RPG koji treba da se pojavi u početku 2012. godine. Developer i izdavač igre je Capcom za Xbox 360 i PlayStation 3.

**Developer: Capcom
Publisher: Capcom
Engine: MT Framework
Platforme: Xbox 360, PlayStation 3
Datum izlaska: Početak 2012. godine
Žanr: Open world, Action, RPG
Modovi: Single-player, Multiplayer
**

Komentari? :slight_smile:

Ovo izgleda super,naravno vise ce biti otkriveno na E3,samo se pitam sta ce biti sa DMC.

Ovo mi se jako svidja :slight_smile:

Odlicno, jos jedna Elder scrolls / Dragon age like igra, cini mi se sa jos vecom koncentracijom mitskih bica, tesko da moze da omane :smiley:

Moraću da vidim malo više od igre jer nisam siguran šta da mislim. Monster Hunter/Lost Planet/DMC mešavina u medieval okruženju nije loša premisa ali mi treba nešto ubedljivije od ovog trailera.

SS jako dobro izgledaju mada je tako kod vecine…

Igra me uopšte ne podseća na Dragon Age. Više me podseća kao mešavinu onih gore igara koje je naveo Robotnjik.
Jedino što ih povezuje je reč “Dragon” po mom mišljenju.

uf…gde je 2012 :hm

Evo je tu odmah iza coska xD.

Ma video sam u jednom delu klipa kako vodi neku ekipicu od dvoje-troje jos sa sobom, pa me to asociralo :slight_smile:

Došli su i novi screenshot-ovi za Dragon’s Dogma.Dragon’s Dogma: Griffin Battle trailer


Objavljen box art za igru!

Evo i jedan gameplay tabacine sa Hydrom i jos jedan od 13 min gameplay. Sto vise gledam, vise mi se svidja ova igra :smiley:

Iako sam vec postavio ovu informaciju u thread-u za RE6, cisto da ovde postavim link sa informacijom da je Dragon’s dogma odgodjena za 22.05. u USA, te 25.05. u Europi
Dragon’s Dogma delayed to May, includes Resident Evil 6 demo - GameSpot.com

Može li mi neko reći za Dragons Dogma Dark Arisen da li je to novi dio ili stari sa nekim dlc. Pitam pošto planiram nabaviti Dragons Dogmu pa ne znam da li su ovo dvije različite igre ili…

Koliko sam shvatio, Dark Arisen je u neku ruku kao AC: Brotherhood i Revelations, polu-nastavak prethodnog dela

Ladno mi izvadi post iz usta, to i mene zanima jer planiram da skidam ?

A full expansion to Dragon’s Dogma, entitled Dark Arisen, was released for PlayStation 3 and Xbox 360 on April 23, 2013. Dark Arisen is not considered DLC, but rather an enhanced version of the original game with additional features and the new Bitterblack Isle zone to explore. One does not need to own the original game to play Dark Arisen, as the original game is included on both physical and digital versions. Owners of the original game can upload their saves to be rewarded with an Eternal Ferrystone (a Ferrystone with infinite uses), 100,000 Rift Crystals—a form of in-game currency—and various armor sets. Dark Arisen includes a new fast travel system, as well as new items, weapons and armor. The Xbox 360 version of Dark Arisen includes a separate disc used to install game data for more stable playability.

Sa wikipedije

Nije nastavak, to je praticno reizdanje prve igre sa boljim teksturama i ekspanzijom. Ekspanzija ne moze da se nabaci na originalu igru, tako da moraš da skineš baš ovu novu verziju, ne vredi ti ako imas vec skinuto prethodno izdanje