Dragon Age: The Veilguard | Official Reveal Trailer - Xbox Games Showcase 2024

Koliko sam shvatio, opcionalno je. Ne moraš da budeš transgender ili nebinaran sa svojim likom.

Aha, kul. :grinning:

Inače ja se šalim, briga me za te teme generalno. Bar u kontekstu ovog foruma. :smile:

To na stranu, generalno čitam izmešane utiske, kako za borbu tako za priču i neke druge mehanike. Baš se lomim da li da pazarim, igra mi se tako nešto, ali ne znam da li baš trenutno imam vremena da ulozim.

2 Likes

Mogu ja preći preko ovoga u igrama, ali da mi bode oči, bode i počelo mi je smetati :slightly_smiling_face:
Kao šta se kaže “iskače iz svake paštete”.
Malo mi hype pao, ali ostaje na listi želja pa ću vidjeti…

1 Like

Da nije tako, nebi bilo dobro.

Here we go again…

Neće imati denuvo, ergo, radiće dobro, za sve ostalo it is what it is

Gomila anti woke snowflakes :smile:

Ne treba ni u jednu stranu preterivati i dizati frku oko nekih opcija koje necete ni da sretnete u igri.

Ja licno preferiram vulgarni macizam i objektivizaciju zenskih karaktera sa oskudno odevenim ratnicama ali hej, vremena su se promenila, za to postoji vreme i mesto i zove se americki koledz :sweat_smile:

2 Likes

Oh, zaboravio sam da uz EA Play / GPU imam 10% popusta :zap:

1 Like

Zbog toga što su svi postali snowflakes, ja u svakoj MP igri pravim ili ultra ženske likove ili u pucačinama nešto totalno kawaii, roze, ljubičasto i tako to, sa istim takvim oružjem :smiley:

Pitao me klinac devojke kao, a što imaš samo takve likove, ja onako, volim da trigerujem ljude :smiley:

1 Like

Haha pa za multiplejer mozda i ima smisla da dekocentrises protivnika.

Nego jel neko igra ovaj nesrecni Vejlgard? Meni se nesto vuce torent vec nekoliko dana ne mogu ni da krenem sa skidanjem…

Ako placas RD, vec je na njihovim serverima kako vidim, jer je skinuo 80gb za pola sekunde

ne placam naravno nista

Gledam malo recenzije, opet neka drama, ne znam više ni oko čega. Elem, lepo igra izgleda, sviđa mi se nivo stilizacije likova. Danas uglavnom svi idu na realizam ili baš jako stilizuju, malo ko udari između. Ali onu rasu sa rogovima su baš unazadili u odnosu na prethodne igre.

Svejedno ne pada mi na pamet da igram posle inquisitiona. Ako ikad dođe na gp probaću, inače samo gledam iz daljine.

2 Likes

:snowflake:

1 Like

Pa pošto je EA igra, dolazi na EA Play sigurno a samim tim i na Game Pass. To je i moj plan da tamo odigram. Dead Space i Jedi Survivor su došli poslije godinu dana tako da cijenim da će i ovo.

2 Likes

Ja sam uzeo, baš mi se igra ovako nešto.

4 Likes

Kakav sazetak :grin:

1 Like

otprilike isti zakljucak ko i onaj skillup lik – nisam ceo njegov review odgledao, al u tom je pravcu isao. Smorila ga igra vec na pola. :woman_shrugging:

Malo materijala sa X-a :grinning: