Downgrade softvera na TVu

Otkad sam azurirao softver na TVu imam probleme sa zvukom kad pustam filmove preko USBa… Dakle umesto poboljsanja desilo mi se skroz suprotno. Da li neko moze da me uputi kako da downgradujem softver na TVu, da vratim na stari? U pitanju je LG LK330.

Ubih se od trazenja i konacno resio… Evo mozda nekom koristi:

Hit Home, then select Setup, scroll down to Option (but don’t select it), hit the 9 button on the remote 7 times. You will have your previous firmware back.

A jbn LG podrska me salje u servis za nesto ovako prosto… c c c …

hmmm zanimljiva stvar, a koji tv i slicno, sture su ti informacije bre :smiley:

Ne pratis na casu studio… ;D

ma gde pratim, sta ce tema u KANTA delu?

sto nisi otvorio kao covek u HiTech delu

Ma kakav high tech pogle’ kako prosto… :smiley:

i ko sad ne prati, jel ti vidis sta sam ti ja napisao gde si trebao da postavis pitanje, KANTA je brate mili KANTA :smiley:

Jednom covek dodje na forum i ti mi se deres :stuck_out_tongue:

Primljeno k znanju za sledeci put… :smiley: Prebacuj, sta znam…

ne derem se i cuti tu dolazis stalno!!! samo ne znam sta kopas po smecu hehehehehehe

Kakva fora, za vracanje FW, mislili ljudi na sve moze da koristi, dobro si nasao resenje.

Poslato sa HAL9000 Terminal editor Tapatalk 2

nije kod svakog modela ista fora, drugacije je kod nekih

i koliko se secam na samsungu ovo nema, jer on pati sa MKV filmovima samo tako, psotoje filmovi koje nece da ucita uopste, samo krene Loading… i posle 15 sekunde se resetuje tv

Naravno da znam, imam iskustva sa service menu svaka serija druga muka :wink:

Poslato sa HAL9000 Terminal editor Tapatalk 2

bas tvoj ima, tj moja bivsa serija :slight_smile:

znam da se redovno mucio sa preko 6 GB mkv filmovima, ne znam zasto, loading… BOOOM!!! Jos ako je pojacano sve znas kako se cuje zvuk kada resetuje BZZZZTTTTT pokida usi ehehhehe