DoTA 2

DoTA 2 je online multyplayer RTS igra.DoTA je pocela user-made mapa za warcraft 3 a postala je jedna od poznatijih online igara.Najboljih 16 timova ucestvovace na turniru na kojem ce se igrati po prvi put DoTA 2,i nagrada je valjda neka velika novcana nagrada

https://youtu.be/9TsKyNua1vI


Art je radio kunkka kao i sve loading screenove ranije

Developer: Valve
Release: TBA
Genre: RPG
Platform: PC/Mac
Publisher: Valve
Website: The International - Dota 2 Championships
turnir mozete pratiti nahttp://dota2.com/tournaments/international/?q=hd&c=German

Au pa jel moguće da je ova tema neaktivna još od kad je napravljena. Ajde malo da je oživimo.
Jel neko igra betu ovde?
P.S. Ako neko igra i ima višak invite, rado bi mu se pridružio :slight_smile:

Baš sam pre par dana dobio beta key, napokon :slight_smile:
Ako neko igra betu nek me slobodno doda, moj account name na Steam-u je Razic92.

Ja sam igrao malo na drugovom acc :smiley: Jakoo je brutalna igra ;D davnih dana sam se prijavio za tu betu ali jos nista nisam dobio :smiley:

Odigrao sam nekih 20 partija i moram vam reći da je igra perverzija. Grafika je bruka određena, bolja grafika od ovog u ovom žanru (moba) nema. Igrao sam i HoN i LoL i Dotu 1 i ova mi je od svih ubedljivo najbolja.
Prosečan broj igrača u momentu je otprilike od 20 000 do 30 000. Ja sam od regiona stavio samo evropu (ima ukupno 6 regiona, i mozeš da igraš na kome hoćeš) tako da za partiju čekam nekih 3 minuta. Trenutno ima 71 heroj od 108 heroja koliko ima u Doti 1. Naravno igra ima reconnect opciju kad izađeš da se vratiš nazad, ugrađen team speak, kao i spectate (ako samo želite da gledate kako drugi ljudi igraju ili nekog svog prijatelja).
Vidi se da se vodi računa oko najsitnijih detalja (kao na primer kad heroj ima malo helta, on počne da šepa), i svaka im čast na tome.