DOOM: The Dark Ages | Official Trailer 1 | Coming 2025 - Xbox Games Showcase 2024

4 Likes

Bomba

Stiže i na Plejku:

3 Likes

Upravo pogledah trejler, bolesno izgleda. Ne znam da iko ume da napravi shooter ko id softver.

Jel mi se čini ili su povećali broj demona tokom borbe? Na prvi pogled deluje mi ko da su vratili gameplay bliže prethodniku. Meni je eternal savršen, al daleko od toga da je prostija mehanika 2016-ice loša, naprotiv.

Unapred se radujem, 2025 samo što nije. :upside_down_face:

3 Likes

Samo još kad bi ubacili Multiplayer kao iz Doom 2016 u Quake 3 fazonu, ijao :pray::heart_eyes::joy:

1 Like

Bolest. Mogu svi ostali da okace FPS o klin pored ID-a. Zbog ovoga zelim da uzmem jaci PC, mada znas da ce biti 60 fps i na konzolama.

2 Likes

Vidim da se gledao God of War za inspiraciju.

Rekli su da hoće težeg Doomguy-a u ovoj igri, bješe referenca da je Doom Eternal bio kao da voziš auto za trke, Dark Ages kao da voziš kamion.

Mislim da ne može da omane, iako ne znam kako mogu nadmašiti savršenstvo Eternala.

1 Like

Sad mi pade na pamet zastrasujuca pomisao – sta ako hoce da ga naprave open-world?!

Odjednom mi scene velikih arena u trejleru i letenja na zmaju deluju malo drugacije… :upside_down_face:

2 Likes

2 Likes

Odgledah trejler jos par puta, gameplay mi ostavlja snazan Painkiller vajb. Sa sve klinom koji prikuje demona za zid.

Puska koja melje lobanje za municiju mi deluje blago bedasto, al nije ko da bih ja znao kakvo novo oruzje da dodam skoro pa savrsenom arsenalu prethodnih igara.

2 Likes

Mene zanima kako misle da inkopiruju letenje zmaja :woozy_face:
Jer prosto ne mogu da zamislim open-world letenje zmaja… vise mi deluje kao da su on-rails scenarii kad se tako nesto desi.

Ali medieval estetika sa novom i drugacijom paletom boja mi je potpuni pogodak :grin:

1 Like

Rezurektujem thread posto igra samo sto nije. Krenuli juce preview klipovi, predobro sve izgleda (sem, mozda, zmaja) –

Najvise me impresionira sto su uspeli opet da naprave potpuno novo Doom iskustvo – ne sede na lovorikama, evo vec treci put zaredom remiksuju elemente u nesto novo al i dalje fenomenalno. Bar mi tako deluje.

(eternal je bolji od 2016! :metal:)

5 Likes

Naravno da nije :muscle:

1 Like

Meni se svidja što je čitava premisa ovog puta stand and fight!, što sugeriše više vitešku borbu u nekoj drevnoj doomskoj mitologiji :grin:

(za razliku od Eternal-a, gde je bio push forward-combat)

1 Like

Doom 2016 je imao odličan multiplayer. Stari vibe Unreal Tournament-a i Quake-a. Obožavao sam da igram, igrao bih i dan danas da ima igrača. Eternal nema ni blizu takav multiplayer. Voleo bih da vrate to u ovaj novi Doom
Ali Story mod su mi oba super, trebam da sednem da završim i ekspanzije. :metal:

2 Likes
1 Like

Mnogo dobro izgleda, jedva cekam.