Dolmen - Official Release Date Reveal Trailer

Sci fi soulslike od malenog studija osnovanog 2016. u Brazilu. Ovo je vec unapred osudjeno na propast kao i vecina soulslike naslova koje ne radi FS ili Miyazaki.

1 Like

Probao sam par tih souls like igara kao što su Remnant i nesto Sacrfice što ima u imenu. Ni jedna nije ni blizu Souls igara, ali ni blizu.

1 Like

Soulslike igre koje vrede su Nioh 1 i 2, kao i The Surge 1 i 2. Ostalo je osrednje i nekako ne dorečeno. Treba da se ipak ima iskustva u oravljenu igara tog tipa, da bi se napravila dobda igra.

Recimo Deck13 je napravio Lords of Fallen, nije loša, ali je daleko od vau igre, onda je došao The Surge 1, koji je bio daleko bolja igra, ali opet sa nekim prblemima, recimo mali broj boss borbi, a onda su napravili The Surge 2 i uboli formulu u najboljem mogućem stilu i smislu. Tako da jedva čekam njihovu sledeću igru u ovom fazonu.

Tako da ni od ovih ne treba očekivati neko čudo, ali iznenadjenja se mogu desiti.

1 Like

E vidiš, surge 2 bi mogao da probam onda. On je još i u passu kolko se secam.

The Surge 2 je opasno dobra igra, nećeš se pokajati. Sistem za odsećanje delova tela protivnika, da bi se nabužio ili uzeo odredjeno oružije koje nose je fantastičan i pravi od ove igre jedan veliki izuzetak. Jednom kad ukapiraš sistem, postane ko droga, samo cepaš ko mesar.

Kako bi me obradovali sa trećim delom, ali za sada nema najava.

1 Like

Izašla je igra juče 20.05.2021.

Ako neko pravi share ili ima nosioc nalog za PS5, neka se javi. Rado bi uzeo isti.

Imam opaku želju za još jednom spuls igrom posle Elden Ring-a. A sve ostale sam overio.

Cisto sumnjam da ce biti neki share, ima 60 na metacriticu.

Videh gameplay, izgleda kao da su krenuli da prave igru koja je kopija Dead Space, a onda se prebacili na souls klon. Moram da pogledam još malo.

Probaću da nadjem narodnu verziju za PC, pa da probam.

Upravo ovo, igra ne zna sta zeli da bude. :rofl:

Imamo čak i ray tracing na xss. Not bad. Ali mi igra izgleda dosadno. :sweat_smile: