Dobio sam PSP šta sad?

Dobio sam na poklon PSP od drugara kome ne treba. Čini mi se da je ona prva verzija. Ima nekoliko nekih prastarih igara na onim UMD diskovima i to je to. Jel se ta ručna konzola može čipovati i nekako ubacivati igre u nju? Jel to neko radi ovde na forumu ili nije teška “rabota” tj. da li mogu i sam to da odradim?

Koje su mogućnosti te ručne konzole i vredi li išta cimati se oko nje?

Hvala.

Čipuje se za 5 minuta, samo prekopiraš fajlove na karticu i piči a ima nekih kul igara na njemu. Takođe je dobra podrška sa emulatorima. Jedina mana mi je što nema drugi analog zbog igara poput Monster Hunter i God Eater.

1 Like

Sta sad? Sad ti “samo” slijedi jedno 1000h na Monster Hunter, a ne sta drugo :grimacing:

1 Like

Dobro Lordish, možda ipak nije manijak,kao ti i Daemon :slight_smile:
Vidim drug da si član od 2009-te…
Nakupilo se u međuvremenu mnogo tema,pa i tih koje tebe zanimaju,tako da… Istraži malo history…

1 Like

Hvala puno dobri ljudi! :slight_smile:

Video sam na youtube-u ima nekih tutorijala pa ću probati tako. Elem mislim da mu je mem. kartica mala - oko 2GB jel to uopšte dovoljno za te igre ili je bolje da uzmem veću ako ću je već čipovati?

psp koristi memory stick pro duo kartice , one su bile dosta skuplje od ovih micro sd. Ne znam ni da li ih ima jos uvek u prodaji. Mozes da narucis od kineza ( aliexpres, gearbest ) adapter SDHC TF to MS Pro Duo Adapter za nekih 2. dolara i da uzmes micro sd karticu od 16gb. Bice ti dovoljno.

1 Like

Zavisi od igre do igre, ali bi ti preporučio da nabaviš adapter i koju microsd i udri. Ako voliš RPG imaš popriličan katalog. I fighting igre su solidno odrađene, naročito BlazBlue.

1 Like

Da video sam. Hvala na infou! Već sam ga čipovao na 6.60 LME-1.6 i isprobao već nekoliko igara. Ne znam da li će biti dovoljno 16GB :slight_smile: Da li će podržavati ako uzmem 32GB? :slight_smile:

Da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje, jel moguce instalirati 6.60 Permanent na 3004?

Snasao sam se odradio sam 6.61 Infinity Permanent CFW (PRO)
Ako nekoga zanima kako neka mi pise PM.

1 Like

Ako ti nije problem jel mozes da mi kazes kako si sve to uradio, imam isti model i vec je bio cipovan ali ranije sam ja to sve kliktao i ko zna sta sam uradio i vise mi ne rade te cipovane igrice.Hvala unapred :slight_smile:

ja cu prvi

2 Likes

Jel mozes stvarno?

Kad upališ konzolu i odeš na games, je li imaš tri fajla? Flasher, recovery i još jedan?

4 years later.
Hvala, snašao sam se. :joy: