Dlc?

Znam da je bilo dosta oko ovoga i ovde je receno ovo

e ovde je situacija malo drugacija, svaki DLC mora da se kopira na interni hdd inace nece da radi, kopirate preko FDS Filemanager-a
sav DLC sadrzaj ide u Content\0000000000000000 - 16 nule

znaci skinuli ste recimo DLC za forzu 4 limited collection cars, kada raspakujete dobijete folder 4D530910 e taj folder je MEDIA ID igre i njega kopirate u Content\0000000000000000

tako i za svaku igru samo taj media id folder se kopira u Content\0000000000000000 i to je cela mustra, startujete igru i eto ga DLC aktivan

Ja koristim ovakav metod skinem igru sa neta znaci iso.
zatim napravim diretorijum dir gde raspakujem pomocu Xbox Image Browser * moze i sa Xbox Backup Creator ali tu nisam video neku razliku * dobije se silni fajlovi izbrise se sistemupdate i onda uzmem program Crear iso koji lepo zapakuje opet u iso uglavnom bude umanjen u gb ne nesto mnogo .Nakon toga koristim Iso2God 1.3.6 koji napravi folder kakav smo navikli kao gore sto je naveden primer za forzu i to sve lepo onda se u xbox360 ubaci sa programom 360_Content_Manager_2.2 u mom slucaju na interni hd i stvarno sve igre mi rade .E sada
problem je nastao nece dlc znam da idu kako je u primeru ali to nece da mi radi probao sam black ops nebidi mi mape e sada dali postoji od igre do igre neka zezalica ,uspeo sam na primer da mi proradi dlc nova mapa na
mw3 sa ovim nacinom ,za forzu nisam siguran jer nisam igrao nesto mnogo i ne znam sta je bonus ali za black ops ne mere sto se kaze dali nacin na koji radim nije dobar za dlc a stavrno nemam problema sa igrama sve mi igre koje sam uradio oko 30 sve super i bez ikakvih problema rade.

ako nista drugo i ako sam slucajno propustio nesto oko ubacivanja dlc ja se izvinjavam barem neko ce imati koristi nacin kojim putem mozda predugackim ubacujem igre sa 4 programa .

da dodam sa programom 360_Content_Manager_2.2 sam ubacivao dlc koliko sam shvatio
on sam ubacuje gde treba ,a koliko sam primetio on pravi folder neki 000002 pa u njemu fajl

da adoni su u folderu sa “00002”

radim sve kako treba ali nesto nece mozda je to nacin na koji radim ,a mozda treba izbegavati 360_Content_Manager_2.2 za dlc
jer ostalo radi tu imam problem ,mada kad pogledas ovaj cm 2.2 ubacuje sve u 16 nula i kad su igre na 2 dvd ili 3 dvd ume da ta varijanta ne radi to jest da u fsd vidi svaki dvd posebno za znam da sam uspeo da forzu vidi kao 1 a oba su unutar

Kazu da dashlunceher 2.29 pravi problema sa DLC i ADDonim, ja nisam iskusio, pa nam ti reci koji DASHLUNCHER imas ?

dashlaunch 2.29 definitivno pravi probleme ali ne sa svim dlc-evima u glavnom sa odredjenima jer su skroz obrnuli kako contpatch radi (sluzi za igranje DLC-eva bez patchovannja, sredjivanja i slicno) uzmi vrati 2.27 probaj i javi, bas na forzu znam provereno da zeza zesce, od programa TI IC NISTA NE TREBA tu se ubijes u pojam

uzmi lepo enabluj sambu kroz FSD i otvori box lepo na PC kao mrezni uredjaj, normalno ga vidis, sve ti ide u content/16nule jedino se uvek media id razlikuje svaki DLC je u ono 0000002 folderu (da li sam uboo nule ne znam ali to je taj na 2 sto se zavrsava to je dlc)

2.27 cini mi se da je

onda nesto drugo ne stima majku mu, jel si 100% siguran da je u pitanju 2.27?

koji launch.ini imas? na root od hdd-a, probaj da ga editujes (napravi backup prvo) i dodaj na kraju liniju SAMO AKO NEMAS TO NIGDE **contpatch = true **ako pise **false **prepravi na true

nisam sad cu da pokusam mada znam da sam ubacivao onaj sa foruma da mi dize fsdmislim da je isti

[QuickLaunchButtons]
BUT_X = Hdd:\Content\0000000000000000\C0DE9999\00080000\C0DE99990F586558
Default = HDD:\Freestyle\default.xex

[Settings]
nxemini = true
pingpatch = true
contpatch = true
fatalreboot = true
regionspoof = true
noupdater = true
exchandler = true
debugout = false
liveblock = true
livestrong = false

ok je, ali sad proveri lepo onda dashlaunch koji imas, uzmi pokreni 2.29 pa ce da ti napise current version koji je i onda samo prekini

current version 2.27 118 tako nesto je ispisao dali zelim da instaliram
mada doduse na usb sam imao tu ver

onda nije lepo otkljucan dlc, probaj da skines sa druge lokacije

verovatno videcu malo cu se pozabaviti
u principu taj je postupak koliko sam shvatio

Forzu i kod mene vidi FSD kao jedan DVD iako su oba unutra a ostale igre sa više diskova vidi svaki posebno.

zato sto je forza-in drugi disk samo DLC nije sadrzaj igre tj fajlovi za igranje pa da vidi kao disk 2 nego samo DLC se nalazi na njemu i nista vise, zato ga i ne vidi kao disk 2, npr dead space, rage, i drugi, to se vidi kao disk 1 i disk 2 i 3 itd…

e ljudi sad sam se setio, DLC ponekad nece da radi ako nije stavljen poslednji TITLE UPDATE koji omogucuje taj DLC, znaci pre stavljanja bilo kog DLC-a skinite najnoviji Title Update za igru za koju skidate dlc

ja upravo skidam raams shadow za gears 3, title update ne moze da se skine kroz opciju manage title updates u FSD-u, nego se rucno ubacuje?

e moze, ali fsd ima neki bug da nekad dok ne pokrenes igru nece da skida TU, uzmi pokreni igru izadji, stisni desnu palicu da ti se otvore one opcije temperatura/ip/status i gledaj kad kliknes download TU sta pise treba da pise 1 ili vise items remaining i brzina skidanja, ako skine vise TU-a izaberi samo poslednji kao aktivan da mu X u logo-u bude zeleno i to je to, meni raams shadow radi normalno