DLC i konzola od 4gb

Ako sam dobro razumeo, na RGH konzoli igre mogu da se igraju sa eksternog HDD-a, ali to ne važi za DLC (DLC mora da bude na internom HDD-u).

Obzirom da moja konzola ima interni HDD od samo 4gb, da li ću moći da koristim DLC? Ukoliko za pojedine igre to nije moguće (zbog manjka prostora), da li to znači da je jedino rešenje ugradnja internog Xbox 360 HDD-a od npr. 120gb?

Npr. L.A. Noire Complete Edition sadrži kompletnu igru i sve DLC-ijeve koji su do sada izašli - 6gb je veći od obične verzije (a moj interni HDD je samo 4gb). Je l’ to znači da mi igra neće raditi sa eksternog HDD-a?

ps Još jedno pitanje uz malu digresiju - Da li eksterni HDD koji koristim za igranje mogu da podelim na 2 particije, da mi jedna bude FAT32 (za Xbox) a druga NTSF i da li će Xbox videti obe ili samo FAT32 particiju?

Dlc ide na interni.
Ovo drugo mozes, xbox ce videti samo fat32, koji mora da bude prva particija. Mislim da to ima objasnjeno u nekoj temi.:slight_smile:

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Je l’ postoji mogućnost da se _USB Flash _formatira tako da ga konzola gleda kao interni HDD pa da se na njega stavi neki DLC?

Pronašao sam ovaj tutorijal, ali me zanima kakva su vaša iskustva.

http://www.xbox360iso.com/tutorial-setup-dlc-t576180.html

Nema veze, DLC koji mi je trebao je 1.8 gb, tako da sam ga stavio na internu memoriju.

A kako da znam da li je aktivan? Odradio sam sve prema tutorijalu sa ovog sajta.

ps U pitanju je Extended Cut za Mass Effect 3.