Dl 3.04 izazviva smetnje?

instalirao novi dl za black ops i igra radi i sve to…ali je li moguce da mi podesenja u launcheru gase internet koneciju? od kad sam ga updejtao nakon par minuta igranja internet mi nestane… ne znam da li je dl u pitanju i da li je to moguce uopce? jer kad restartam pc veza opet postoji ali opet samo neko vrijeme…

i to samo na kompu di mi je xbslink i di ej veza preko lan-a. drugi komp koji mi je preko wifi spojen radi bez pucanje veze.

ako nisi dirao setovanja nema sta da poremeti jer ih ne dira, vuce ti isti launch.ini koji si imao i pre

koji djavo mi onda veza puca…

resetuj ruter pa vidi, jer apsolutno net ne puca, imam i ja 3.04 sve radi normalno

to i radim. pa onda je sve ok neko vrijeme p aonda opet ode. ali smao na jednom kompu. drugom radi…a na ruter se ne mogu spojit osim kad ga restartam. sve je zbrdazdola

Nije moguce da je do XBOX-a, probaj da koristis internet bez xbox-a prikljucenog ako nastavi da puca znas 100% da nije XBOX.

Nero jel ti se to desava kada je XBSlink ukljucen???

a da jer mi taj laptop sluzi samo za xbslink. niti ga ne palim ako ne mislim igrat

To se i meni desava sa xbslink-om,nekada je sve ok a nekad moram po par puta da palim i gasim xbslink i da (posto imam Xp,ne znam kako je na win 7) idem na repair connection da bi mi se povratio net…Tj imam internet ali ne otvara ni jedan link,site…Pa sam provalio kada to uradim fakticki restartujem ili ti “popravim mrezu” i sve ponovo bude ok,pokrenem xbslink i igram…Iskreno blage veze nemam zbog cega se to desava,da li zbog samog programa (koji verujem da nije savrsen) ili jednostavno do interneta i konekcije…Ali opet kazem ne moze i jare i pare…:smiley:

bas cu danas probat igrat preko kompa koji je na win 7 i preko wifi konekcije. inace mislio sam da nije mozda zbog net framework-a pa sam probao iinstalirat 4.0 ali bezuspjesno. na tom laptopu ne prolazi nista kako ttreba

evo strtao xbslink na laptopu sa win7 i radi ko od majke. znaci i**** ga xp ili laptop ili podjeljena veza

Lepo je receno da nije do Dashlaunchera i XBOX-a.

Znaci reseno je ?