Taman da prebrodim decije traume koje mi je naneo Lion King i tada nemoguc drugi nivo.
Pa po slobodnoj proceni jedno desetak godina sigurno.
Aladin najjaÄa igra NajviÅ”e Å”to sam stigao kao klinac je nivo kada bežim sa Äilimom⦠I onda sam morao da vratim Segu jer sam je iznajmio na vikend.
Da skoro sam pogledao zanimljiv video o Lion king, naime Disney je na testiranju igre primetio da se igra može preÄi za par sati, a tada su se igrice masovno iznajmljivale u lokalnim igraonica, a i bile su jako popularne same igraonice i da mame kad dovedu decu da igraju, odu u Å”oping na par sati, deca mogu preÄi igricu za vreme dok su u igraonici za par sati, jer se igrice za decu prave da budu lakÅ”e za prelaženje nivoa, logiÄno to su igre za decu⦠E tada je Dizni da bi poboljÅ”ao prodaju doÅ”ao na ideju da Lion king mora biti teÅ”ka na poÄetku da deca ne bi mogla preÄi nivoe i da bi istu morali kupiti ili se vraÄati da je igraju
Vratili se kod developera i rekli im napravite igru težom za prelazenje prvih par nivoa
Koliko se seÄam iz videa igra je na hard difficulty dok ne preÄeÅ” onaj nivo sa majmunima kad te bacaju, posle toga se igra vraÄa na lakÅ”i nivo