Ne kapiram uopste mana sistem. Kakva je to glupa igra u kojoj ne mogu da rechargujem manu da bih koristio moci? U 3. misiji svaji put kada istrosim manu ona se jednim klikom vrati na stari nivo, a sada u 4. misiji iz potpuno nepoznatog razloga, odjednom vise mana se ne recharguje (nisam ubacio ni jedan bonecharm koji to sprecava). Jedini nacin je bonecharm koji mi replenishuje manu kada zaronim ispod vode (traje celu vecnost i beskorisno je) ili plave ampule kojih nema? Imam max crvenih al ni jednu jedinu za manu. Vrlo frustrirajuce, cela igra je bazirana na mocima a ne da mi da ih koristim, i to varira od misije do misije, wtf.
To ne bi trebalo da bude tako, ja nisam tih problema imao niti u 4oj, niti u bilo kojoj drugoj misiji. Proveri imaš li uopšte onih plavih napitaka za dopunjivanje mane. Kad otvoriš onaj kružić za oružja i moći tu u uglu vidiš broj crvenih i plavih napitaka. Ili ti je glitch ili ti je ponestalo tih napitaka, nema druge, sistem nije nikako osmišljen da te sprečava, štaviše, u ovom delu se mana sama dopunjuje kroz napitak kada je nema dovoljno, dok si u prvom delu uvek morao ručno da dopunjuješ.
A što se tiče toga da je teško naći plave napitke, ne znam šta da ti kažem, ja sam se lično spoticao o iste. Jel igraš na pc-ju? Ako je tako, igra je valjda prepuna bug-ova, pa je možda to problem.
Moj savet ti je da nakon svakog puta kada iskoristiš moći sačekaš par sekundi, jer se dosta mane dopuni automatski, jer ako odmah skačeš potroši se cela mana i treba da se dopuni, a ovako ume često dosta samo da se dopuni. Takođe, traži bonecharms, imaš i bonecharm koji dopunjuje manu ako piješ vodu sa česme, imaš bonecharm koji poveća malo nivo mane, i još neki, nisam baš siguran.
Uh, onda je ono automatsko dopunjavanje u stvari svaki put znacilo da trosim ademire solutions (plave napitke). Ne spoticem se bas o iste, ali definitivno si mi razresio misteriju zasto ih nikada nemam kada pogledam u inventaru (znam da se aktiviraju iz inventara, ali uvek je bilo 00). Inace, igram na PS4 (Pro).
Valjda cu naci jos neke bonecharms u vezi sa manom, za sada mi dopunjuju samo ronjenje i ubijanje onih muva, ali oba dva je tesko naci u sred misije. Znaci, nema druge, samo napici.
Ne svidja mi se ipak sto su ovi napici tako retki, ali dobro, morali su na neki nacin da ogranice moci jer bi inace bila prelaka igra pretpostavljam. Presao sam tu cetvrtu misiju (clockwork mansion) koristeci i neke rekvizite a ne samo moci. Neki od njih su i neophodni da bi se resio mehanickih clockwork vojnika.