Disc not supported i nakon flesovanja

Naime, kada ubacim disk on mi prikaze igru koja je na njemu i sve normalno, ali ako hocu da ga pokrenem izbaci gresku Disc not supported. Da li neko zna u cemu bi mogao da bude problem?

Koji flesh imas ? Koja je igra u pitanju ? Kako si rezao ako si sam ?

da nije NTSC disk u pitanju, a tvoja konzola je PAL?

Ajd ti slikaj ekran sta ti izbaci pa okaci sliku

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

ako imas fleshovan LT+ 3.0, stare igre moras ponovo da narezes sa patchevima za LT+ 3.0, stare verzije za LT+2.0 nece raditi.

A mozda ako je rezao sam rezao truncate metodom na LT 3.0 ne radi…mozda je prebrzo rezao…msm nije nam dao nikakve podatke o tome…

djuricu na sajtu si sve ukupno proveo sat vremena otkad si ga napravio,molim te,samo ti nemoj resavati neciji problem,pusti vladu i ostale koji se razumeju da rese a ti se mani toga…

evo par saveta koja ce ti pomoci i kako ti nama da das informacije

1. provuci tu vec narezanu igru koja NE RADI kroz ABGX i okaci screenshot da mi vidimo
  2. provuci kroz ABGX igru koja RADI i okaci screenshot
  3. slikaj sta ti izbaci na ekranu kada pokrenes tu sto ne radi
  4. da li uopste rade ove ostale, sta ne radi konkretno a sta radi?
  5. konzola PHAT ili SLIM?
  6. na kojim diskovima si rezao, na kojoj brzini, kojim programom, da li si rezao po nasem MEGA TUTORIJALU?
  7. u buduce se vodi slicnim smernicama i daj konkretne informacije kako bi mi mogli sto lakse da ti resimo problem i pomognemo

ček malo,zar to nije slučaj samo za xgd2 igre sa ap 2.5 proverom?

xgd2 sa ap2.5 uvek opet ali imas ti xgd3 koje su prvobitno bile za lt+ 2.0 njih moras uvek opet da rezes iznova za lt+ 3.0

au bre,znači totalno sam zaboravio da je bilo xgd3 igara pre izlaska lt 3.0!! :hihi

Sve XGD3 i AP2.5 igre moraju ponovo za LT+ 3.0, za LT+ 2.0 drugi pathcevi su bili.

Sve navedeno cu uraditi, pa okaciti.

Mogao si da napises na kom LT+ startujes igru i na kom LT+ . si igrao tu igru! za to ne mora slika

Ovo radi (iako prikazuje gresku dole)

Ovo ne radi

Iso provuci kroz abgx pa narezi ponovo.
LT+ 3.0 imas cim ti ne radi LT+ 2.0 rezana igra.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Naravno da ti neradi, kad ti fale delovi igre…

Napomena : Nisam ja rezao
Igre koje rade su xgd2 (dead island u primeru) a xgd3 ne rade (skyrim u primeru)

Rekao sam ti da moras ponovo da patchujes i rezes za taj fw.

Reseno lock!

Sent from my iPhone using Tapatalk