Imam LT 3.0 . Najnoviji dashboard. Xbox 360 ELITE 120 GB.
Režem na 4x, LG rezač, ne radim verify i naravno pustim kroz
abgx. Narezo sam već par igra GOW 3, BATMAN AC, FORZA 4.
Batman radi dobro,prije mi je izbacilo Failed to authorize disc ali
to sam riješio sa Clear System Cache. Igram forzu i prvo zašteka,
onda kasnije Failed to authorize disc, i na kraju DISC IS
UNREADABLE. Igram GOW 3 zna zaštekati na loading ili kad bi
trebao biti neki filmić uopće ga nema i ja samo mogu hodati po
igri,tj nemogu dalje.Možda problem u rezanju ili što ne radim verify???
Ako si instalirao igre na hard disk izbriši ih, truncate igre ne rade na 3.0 kad se instaliraju na hard, moraćeš igrati direktno sa diska…
Znam, ovo gore navedeno mi se događa dok igram s diska.
Jedino još nisi napisao koje diskove koristiš za rezanje. Probaj spustiti brzinu rezanja na 2.4x, vjerovatno su ti igre loše narezane. Verify ti ni za šta drugo i ne služi nego da ti kaže da li je ISO narezan na disk odgovarajući originalnom ISO-u, tako da si koristio verify, izbacilo bi ti grešku ako je loš rez.
Verbatim. Najmanje mogu pržit na 4x, jedino ako možda virtualni drajvovi utjecu na brzinu(alcohol 120%)???
REZAČ: LGE-GH22NS50
Šta znam, čuo sam da LG rezači imaju problem sa XGD3 igrama, moguće da je to. Navodno je C4eva rekao da imaju neki problem sa layer breakom. I uopšte, truncate metod je jako loše podržan kod LT+ 3.0, moj ti je savjet da nađeš neki ASUS, pokrstiš ga u iHas, pošto već imaš Verbatim diskove, i ne boli glava posle…
Neznam jel ovaj dobar ako nije koji mi preporučujete???
Našao sam tutorijal na xbox repubici.
http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3359-tutorijal-ixtreme-burner-max-kako-flesovati-liteon-rezac-za-pc.html
Planiram uzeti jadan od ovih
DRW-24B3LT (confirmed)
DRW-24B3ST (confirmed)
Neznam ima li kod ova 2 drajva kakvih verzija jer vidio sam da za neke drajvove treba biti određena verzija(A,B)??
Treba ti B…
Evo to su ova 2 asus-a.
ASUS DRW-24B3LT/BLK/G/AS
DVD
DVD±RW ASUS DRW-24B3ST/BLK/B/AS
DVD
Imate li kakvih preporuka koji da uzmem ili neke savjete??
Savet ti je da kupujes to dok jos moze da se nadje oko 2000 kosta, ne razmisljaj mnogo, sve je to isto S. Ako te zanima gde mozes da kupis, mogu da ti posaljem pm, da ne bih reklamirao ovde.
EDIT: tek sad vidim da nismo iz iste zemlje, tako da ono za PM i za cenu ne vazi U svakom slucaju, kupi taj asus 24B3ST/BLK/B/AS i nema problema :da:
Sutra mislim kupit ASUS pa me zanima kako znam da je verzija B??? Gledao sam na par tema i našao sam ovu sliku od xzxzx .
Možda po factory ID???
Pise ti product of China, i odmah ispod imas **Factory ID: B, **to gledas **Factory ID **da ti bude B
Hvala svima . Sutra,preksutra kupujem pa javim kak je prošo Crossflash i flash
Cekajte, sad sam zbunjen, pa zar moze 24B3ST/BLK/B/AS da se zalomi i neki model koji nije adekvatan???
Ne, 24B3ST/BLK/B/A to je to…
Pa tako sam i ja shvatio, nego ste me sad zbunili sa ovim nalepnicama Mnogo se komplikuje prica bez potrebe.
Sutra treba da mi stigne rezac, bas taj model, pa sam malo uzbudjen, da slucajno nisam pogresio
@predator1211 : Jest buraz, podrzana su oba koja je naveo. Kod nas je rasprostranjeniji 24B3ST ali i 24B3LT je isto tako podrzan na crossflash
http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3382-tutorial-crossflashing-na-liteon-ihas-drive.html
@Nemesis Imas pravo i 24B3LT isto podrzan…
@Pongo14 Imas ovde vec gotov flashovan za kupiti, speman za upotrebu :emoticon-0100-smile, lik prodaje isto je iz ZG, ako ti se neda zezati sa time:ASUS DRW-24B3ST SNIMAČ ZA SNIMANJE XBOX360 XGD3 igra
To ti je isti taj model koji ti hoces kupiti:
“Snimac za snimanje XBOX 360 XGD3 igara”
odavno mi nista nije izmamilo slatki kez kao ova recenica
@Nis : ne brini se nista, koji god od ta dva da uzmes samo se drzi TUT-a i to je to. Naravno, racunaj da ces upropastiti par diskova dok ne skontas neke caka ali kasnije ce ici stancanje Nije ko’ za PS3