Dilema novog člana

Pozdrav svima :hi… Pre nekoliko nedelja sam napunio 18, i za rodjendan sam dobio kao što svi inače dobiju nešto novca…E sad, ja sam razmišljao dosta vezano za to da li da kupim konzolu (Xbox 360) ili da sastavim sebi konfiguraciju (PC), i posle dužeg razmišljanja sam odlučio da to ipak bude konzola (puno košta jak PC, a treba i nešto da mi ostane za fax). Pošto sam ja veliki ljubitelj Halo franšize :heart:odlučio sam se za Xbox sa RGH čipom pošto bi uglavnom igrao na singleplayeru. Pošto je sad već 2015. godina, interesuje me da li bi za mene bilo kasno da nađem na KP neku polovnu konzolu, i šta bi ste mi vi preporučili… :smiley:

Prvo moraš da nam kažeš koliko para si spreman da daš.

Do 160e

ok za tu sumu moze da se nadje RGH konzola, vidi ovako, igraces sve unazad, jer od novih igara se oprosti odmah u startu, to za 360 izlaziti vise nece… Evo i sada sto izadje nesto novo ili bude osakaceno u necemu (primera radi COD novi nema SinglePlayer kampanju) ili ne izadje uopste na 360 :stuck_out_tongue:

Ali jelte i logicno je da tako bude kada je to vec matora konzola…

dakle rezime, ako ces da igras sve unazad od prosle godine npr pa sve do 2006 onda pazari 360, ako ces nove igre, onda dobrano razmisli da li uopste da dajes pare na to

Postoji hrpa igara koje ja ne mogu da igram na ovom kompu, tako da i kada bi uzeo xbox bilo bi još dosta toga da se odigra. Otprilike onako u glavi sam nabrojao minimalno 20 igara koje bih prešao na xboxu…E sad se pitam da li da uzmem slim ili phat…

Neki slim rgh sa hdd-om od 250-320gb bi ti najbolje legao :wink:

Uzmi XBOX 360 i ne razmisljaj puno. Neces se pokajati. Ja ga imam vec 7 godina i jos uvek puno toga nisam odigrao. Puno igara sam samo probao i ostavio za kasnije, pa odna izadje nesto novo i tako opet u krug. A tek sad da krecam da ga igram pa ne bih znao sta bih pre igrao :slight_smile:

Ne znam za vas ali ja sada ne bih nikako opet uzeo x360 jednostavno ne izlaze novi naslovi , sa rgh nema mogucnost igranja preko interneta , zato npr konzola nove generacije sve ima i opet 300e nije puno dati za ono sto konzola nudi.

Osim igranja i slusanja muzike u pozadini :smiley:

Pa ti ne bi uzeo, zato sto si je vec imao i igrao… Ali ako covek nikada nije imao tu konzolu, on ima hrpu igara jos da odigra… I sto kaze Vlada, ako ce igrati unazad, onda mu vredi da uzme, zato sto ima materijala za igranje… Ja uzimam sledeci XOne, ali cu verovatno uzeti uskoro i 360-ku, da odigram neke igre koje nisam uspeo… Ali ima ih brdo, ja samo imam uzi spisak…

Izlaze nove igre na xboxu 360, kao na primer novi Tomb Raider, pa Metal Gear 5, Black Ops 3, sportske simulacije… imaces dosta da se naigras, a kompletnu listu mozes da nadjes na vikipediji i da je sortiras po datumu, da ti bude lakse.

Ne bi smeo da propustis Halo i Gears of War serijal, ali ima tu gomila drugih igara, sta vec volis…

Ako covek ima do 160e, daleko je 300+ koji se traze za novu konzolu. Ko sto kaze Padawan, izlaze jos nove igre na matoroj konzoli koje i dalje odlicno izgledaju, nije sve jos toliko crno.

A da ne pricamo o Gearsima, Halou i ostalim fantasticnim fransizama, to mu dodje skoro pa obavezno stivo. Stotine sati kvalitetnog gejminga koje nije preterano zastarelo vizuelno, a mehanicki nije uopste.

Ok, vec ti je objasnjeno za 160€ mozes da nadjes xbox 360 slim 250gb hdd sa RGH, cena varira ali od prilike za taj budzet mozes dobru konzolu vec cipovanu da uzmes. Za igre su ti rekli imaces sta da igras dok za novu generaciju 300€ + kupujes svaku igru pa bas i ne mozes da se uklopis ;).
Srecna kupovina i javi sta si odlucio

Hvala na savetu… :dada:

Isto se i ja razmisljam, sta raditi za PS3 i PS4. Takodje sve vise i vise naginjem ka tome da uzmem jeftinu trojku, odigram par desetina ekskluziva sto imam u backlogu, posle prodam i uzmem PS4. Tako i tebi preporucujem, samo umesto PlayStationa, Xbox :smiley:

Evo prodje godinu dana otkad sam trazio vas savet za moju dilemu, i posle puno vremena sam odlucio i na kraju i postao ponosan vlasnik Jasper RGH konzole, posto ne zelim da placam LIVE a i nisam neki ljubitelj multiplayer-a :smile: :smiley:

Malo ti je trebalo da se odlucis

A tako se potrefilo posto sam nesto cekao pa sam kupovinu xbox-a stalno odlagao… hehe :smiley: :smiley:

Dobro je barem si ga uzeo :slight_smile: