Narode ,imam jednu malu dilemu. Radi se o tome da se dvoumim koju igru uzeti ,inace radi se o istom cenovnom rangu. U pitanju su igre: Witcher 3 Wild Hunt ( sa obe ekspanzije i svim DLC-ovima ) ili Horizon - Zero Dawn. Sta predlazete narode ?
Podrži braću poljake i uzimaj najbolju igru ove generacije. Ako ne i decenije…
Nećeš pogriješiti.
Brt ,i ja sam vise za nju ,jer nikada u zivotu nisam igrao Witchera ,a 3 sam i gledao ,i citao o njoj i gledao razne video snimke u vezi igre i ocaran sam ,a Horizon mi se najvise svidja zbog toga sto mogu koristiti luk i strele ( i to razne ) jer obozavam igre sa lukom i strelom ,ali nadam se da ce cena pasti i najverovatnije cu uzeti Witchera 3 ,samo me zanima i vasa misljenja
Uzmi Witcher 3, sa ekspanzijama imas da zaboravis kada si poceo… Ako budes igrao kako treba, minimum 300H ces uloziti u igru…
Tako cu i uraditi ,hvala na savetu
Rado ,ali je problem novac ,nemam za obe odmah zbog toga i pitam koju bi ste mi igu predlozili prvu ,obzirom da sam student i da nemam bas dublji dzep i da se snalazim za novac za igre mislim da cu ipak prvo uzeti Wichera 3 ,sto naravno ne znaci da Horizon necu uzeti kada padne malo cena i kada skupim novac za to ,svakako hvala lepo na savetu
Licno ne bi znao da ti kazem, obe igre su fantasticne.
Mozda umesto da ih hvalim, mogu da ti kazem sta mi se najmanje svidja kod svake –
Witcher je dosta troma igra, barem je bila u originalnom izdanju. Borbe su ok, ali neces na dupe pasti. Glavni razlog za igranje su neverovatan kvalitet likova, kvestova i dijaloga, kao i duzina igre. Sam gameplay je onako, dovoljno dobar. Novigrad je toliko velik grad u kojem ces provesti toliko sati da je mnoge slomio. Mapa sveta ima ‘sirinu’, mozes da se izgubis po sumarcima i stranputicama.
Horizon je izuzetno igriv, al je ovo u sustini Ubisoftovska igretina, svet pun ikonica koje treba pocistiti. Svet je velik ali je osecaj ko u luna parku, preko svakog brda neka nova zanimacija, da ti slucajno ne bude dosadno. Kvestovi i likovi su dosta slabiji nego u Witcheru, al su zato borbe protiv mashina cesto neverovatne, dok zongliras s 3 vrste municije i dva razlicita oruzja u nastojanju da sprecis robo-dinosaurusa da pocisti tobom pod.
Hvala puno na ovom uporedjivanju ,stavilo me je opet u situaciju da razmislim sta cu Ali ipak msm da cu uzeti Witchera ,prethodnici su me ipak naveli ,a i igra je stvarno neverovatna cak i preko youtub-a ( sto znaci da ce uzivo biti jos lepsi dozivljaj ) naravno za nju sam se opredelio iz razloga zato sto je duza od Horizon-a jer cu imati vremena da skupim novac za Horizon ,a i kao sto sam napomenuo ipak sam student tako da vodim dvostruki zivot ,Gamerski tek od ponoci tako da cu i Witchera dosta dugooo prelaziti
U svakom slucaju hvala puno za ovo uporedjivanje ,dosta mi je znacilo
Po mome idi na witcher 3 i dok njega odigras eto sniženje za Horizont… Hehe…
Upravo ,hvala na predlogu.
p.s razmisljamo isto