Dilema, mala pomoć: The Witcher 3 ili Horizon - Zero Dawn?

Narode ,imam jednu malu dilemu. Radi se o tome da se dvoumim koju igru uzeti ,inace radi se o istom cenovnom rangu. U pitanju su igre: Witcher 3 Wild Hunt ( sa obe ekspanzije i svim DLC-ovima ) ili Horizon - Zero Dawn. Sta predlazete narode ? :slight_smile:

Podrži braću poljake i uzimaj najbolju igru ove generacije. Ako ne i decenije…

Nećeš pogriješiti.

1 Like

Brt ,i ja sam vise za nju ,jer nikada u zivotu nisam igrao Witchera ,a 3 sam i gledao ,i citao o njoj i gledao razne video snimke u vezi igre i ocaran sam ,a Horizon mi se najvise svidja zbog toga sto mogu koristiti luk i strele ( i to razne ) jer obozavam igre sa lukom i strelom ,ali nadam se da ce cena pasti i najverovatnije cu uzeti Witchera 3 ,samo me zanima i vasa misljenja :smiley:

Uzmi Witcher 3, sa ekspanzijama imas da zaboravis kada si poceo… Ako budes igrao kako treba, minimum 300H ces uloziti u igru…

1 Like

Tako cu i uraditi ,hvala na savetu :slight_smile:

Rado ,ali je problem novac ,nemam za obe odmah zbog toga i pitam koju bi ste mi igu predlozili prvu ,obzirom da sam student i da nemam bas dublji dzep i da se snalazim za novac za igre mislim da cu ipak prvo uzeti Wichera 3 ,sto naravno ne znaci da Horizon necu uzeti kada padne malo cena i kada skupim novac za to ,svakako hvala lepo na savetu :smiley:

Licno ne bi znao da ti kazem, obe igre su fantasticne.

Mozda umesto da ih hvalim, mogu da ti kazem sta mi se najmanje svidja kod svake –

Witcher je dosta troma igra, barem je bila u originalnom izdanju. Borbe su ok, ali neces na dupe pasti. Glavni razlog za igranje su neverovatan kvalitet likova, kvestova i dijaloga, kao i duzina igre. Sam gameplay je onako, dovoljno dobar. Novigrad je toliko velik grad u kojem ces provesti toliko sati da je mnoge slomio. Mapa sveta ima ‘sirinu’, mozes da se izgubis po sumarcima i stranputicama.

Horizon je izuzetno igriv, al je ovo u sustini Ubisoftovska igretina, svet pun ikonica koje treba pocistiti. Svet je velik ali je osecaj ko u luna parku, preko svakog brda neka nova zanimacija, da ti slucajno ne bude dosadno. Kvestovi i likovi su dosta slabiji nego u Witcheru, al su zato borbe protiv mashina cesto neverovatne, dok zongliras s 3 vrste municije i dva razlicita oruzja u nastojanju da sprecis robo-dinosaurusa da pocisti tobom pod.

1 Like

Hvala puno na ovom uporedjivanju ,stavilo me je opet u situaciju da razmislim sta cu :smiley: Ali ipak msm da cu uzeti Witchera ,prethodnici su me ipak naveli ,a i igra je stvarno neverovatna cak i preko youtub-a ( sto znaci da ce uzivo biti jos lepsi dozivljaj ) naravno za nju sam se opredelio iz razloga zato sto je duza od Horizon-a jer cu imati vremena da skupim novac za Horizon ,a i kao sto sam napomenuo ipak sam student tako da vodim dvostruki zivot ,Gamerski tek od ponoci tako da cu i Witchera dosta dugooo prelaziti :smiley: U svakom slucaju hvala puno za ovo uporedjivanje ,dosta mi je znacilo :slight_smile:

1 Like

Po mome idi na witcher 3 i dok njega odigras eto sniženje za Horizont… Hehe…

2 Likes

Upravo ,hvala na predlogu.

p.s razmisljamo isto :smiley: