SteelSeries Diablo III Gaming Mouse - Blizzard Srbija Online Prodavnica
Vrlo povoljno i vrlo korisno, ja sam uzeo jedan, pa kad stigne javicu kakav je! Jedina zamerka sto nije wireless.
SteelSeries Diablo III Gaming Mouse - Blizzard Srbija Online Prodavnica
Vrlo povoljno i vrlo korisno, ja sam uzeo jedan, pa kad stigne javicu kakav je! Jedina zamerka sto nije wireless.
To ti je SS xai samo nakicen,imao sam istog takvog samo bez ova dva dugmeta sa desne strane[SS Kinzu] koji mi je riknuo posle god. ipo dana…
Bitno je da mi izdrzi Diabla 3 ! kazu da ima durability od neverovatnih 10 000 000 klikova
Cekaj, ja sam razumio da se tebi ne svidja Diablo III?
kao sto napisa gore lik uzima ga verovatno samo zbog diabla,za sve ostalo i obican mis ce zavrsavati posao…
Meni su misevi sa game-logom pomalo bezveze, ali ovaj deluje brutalno, dizajn je odlican, i nije toliko skup. U poslednje vreme sam se dvoumio da li da radim apgrejd masine i to bas zbog Diabla 3i merkao neku skuplju gaming opremu, ali sam odustao na kraju i napravicu neku lejzi beg-console only varijantu.
? odakle ti to?
Ne znam, negdje sam procitao takav post, ali ocito bio tvoj nego sam ja nesto pobrkao
@Intruder-nisam mislio na misa, nego da mu se ne svidja igra
Verovatno ovaj post, to sam i ja pomislio kao da sam negde to procitao, ali nije :emoticon-0100-smile, to se odnosilo na Bioshock 2 :
Evo predatora, podsjecas me na onog Sveznadara
Pa odakle sad iskopa, svaka ti cast…i da, na to sam mislio
Hahaha :), kazem ti da se i meni ucinilo da sam tako nesto(oko Diablo-a) procitao, evo ovde, post 3910-3911:http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-video-igre-i-vesti/125-ta-trenutno-igrate-196.html
Nisam znao za ovaj sajt, ali mislim da je malo skup
Ko ne voli Diablo serijal, taj nije normalan:) To nije pitanje volis-ne volis, stvar je u legendi:)