Sad nesto gledam igre po oglasima, naletio na Diablo 3. Isplati li se to uzimati za ps3, i da li ce mi drzati paznju uzeci u obzir da nikada nisam igrao neku od Diablo igara? Ne znam u kakvom je stanju igra na konzolama, znam da je na PC-u bilo problema, da nije na prvu primljena sa odusevljenjem
Na konzolama je bolja nego na PC-ju. Plus imas offline mode, dok na pc moras da budes online. Ako nikad nisi igrao izometrijski RPG sa brdo loota i svega, diablo 3 is the right way to start.
Sa Diablom nema greske. Vidi samo da bude ultimate verzija sa ekspanzijom.
Uzmi u obzir da Diablo na Ps3 nema zadnji update koji je izasao za Ps4, niti sa ekspanzijom. Igra u vecini slucajeva ne zadrzava 60fps, za razliku od x360 verzije.
Sad dobre stvari… Zarazno do bola. Ako si ljubitelj loot-a i skupljanja istog stotinama sati, go for it.
Source: Igrao sam obe verzije Diabla - x360 & Ps3
Pa kontao sam da uzmem Darksiders ili Diablo da predjem. Diablo bi igrao online, mozda i neki co op ako se ponudi prilika. Hvala na savjetima, sad cu da ja to pazarim, a za ekspanzije cu kasnije da vidim sta i kako
Pa ja ne bih uzimao iskreno za PS3. Zasto jednostavno ne kupis PS4?
Verzija ima 60fps, bolje izgleda, ima Ultimate Evil Edition sa ekspanzijom i sve apdejte.
Inace - najzaraznija igra ikada. Ja sam igrao Diablo i na PC-u i na PS4 i mogu ti reci da je konzolna verzija savrseno adaptirana za dzojped. Kretanje desnim analogom je “organskije” od kliktanja misem u prazno i na neprijatelje, a i komande su sve sjajno uklopljene i sve “pod prstima”. Meni je takodje sjajno organizovan.
Mana? Ima ih nekoliko. U multiplejeru ima cheatera sa hakovanim gearom. To je karakteristicno samo za konzolne verzije jer imaju offline play i Diablo puritanci ne zele da joj pridju. Pritom, karakter se ne drzi na serveru nego na hard disku sto znaci da u slucaju resetovanja, menjanja konzole… gubis i svog lika u koji si spucao 1000 sati. Mislim da moze da se linkuje sa Battlenet accountom ali izgleda da sam ja propustio taj korak. Ja sam tako izgubio svog 300 paragon level Monka i od tada mi se ne vraca vise na Diablo. Mada je privlacna ideja, svaki put kada startuje nova sezona.
Uzgred Diablo se ne uzima “da se predje” jer ti je endgame poenta. Nakon sto predjes kampanju, tek tada pocinje ludnica. Kampanja ti je samo tutorial
Inace ti problemi na PC-u su ancient history. Ticali su se online only igranja, pucali su stalno serveri, a Auction House je obesmisljavao grind za bolji loot koji si mogao da kupis za neke sitne ingame pare. Od kada su se serveri stabilizovali a AH kompletno ukinuta, da ne pricam o gomili dodataka i ekspanziji… stvari su krenuli na bolje.
imao je ps4 ali mu se nije svidelo sto je za njega platio vise od 15eura koliko ga obicno ukenja da plati za neku konzolu. pa je prodao i sad ceka takav deal da mu uleti
Ja sam prestao igrat’ Diabla na konzoli kad mi je idiot usao u partiju i dodao svaki max lvl i mali milion item-a. Kontam, e nes ga vise…
[quote=“padawan, post:6, topic:10719, full:true”]
Mana? Ima ih nekoliko. U multiplejeru ima cheatera sa hakovanim gearom. To je karakteristicno samo za konzolne verzije jer imaju offline play i Diablo puritanci ne zele da joj pridju. Pritom, karakter se ne drzi na serveru nego na hard disku sto znaci da u slucaju resetovanja, menjanja konzole… gubis i svog lika u koji si spucao 1000 sati. Mislim da moze da se linkuje sa Battlenet accountom ali izgleda da sam ja propustio taj korak. Ja sam tako izgubio svog 300 paragon level Monka i od tada mi se ne vraca vise na Diablo. Mada je privlacna ideja, svaki put kada startuje nova sezona.[/quote]
Nesto mahinalno, bezveze, citam ovu temu i naletim na tvoj @padawan komentar…
Mislim da cu te sad sa ovim sto cu reci ponukati da ponovo pocnes igrat Diablo
Na XO, nezavisno od toga imas li uplacen Gold ili ne, svi save-ovi ti se automatski kopiraju na cloud i vezu za profil. Provjerio sa MS-ovom podrskom…
Go for it brah
Jel tako sa svim igrama? Onda je to prilicno cool, Sony treba da ih kopira. Gubitak 300 level monka mi je bilo bas heavy lose iskustvo.
Yup… Sa svim igrama na profilu. Briljantno za nas hardcore RPG-ovce…