Devil May Cry - DmC

Grujo zar nisi pricao kako je Heavenly Sword jako los,i kako je bedna kopija GOW-a ?:o :smiley:

Ni ovde nema gameplay-a tako da ne moze ni da se pretpostavi kakva ce biti igra.Ali pravac kojim su krenuli je ocigledan,tim koji je radio najbolji DMC sada radi Bayonettu koja po mnogo cemu debelo prevazilazi DMC naslove tako da ne vidim kako 2 razlicita tima mogu da prave jednu te istu igru.Svako ima svoje glediste i to je normalno.

Krsh je heav only sword u odnosu na gow :slight_smile: Ali generalno nije losa igra :slight_smile:
Meni je i bajoneta i gaiden i darksiders dupe u poredjenju sa gow ali, nema potrebe sad da to spominjem.Heav only svord je prekratka igra i zato sam razocaran, dijalozi i voice akting za jedan his naslov u heav only sword su preterano odradjeni!
Bajoneta ima dobru mehaniku i tako te stvari ali kad sm vido kako izgleda glavni lik(likinja) neka hvala neigra mi se ta igra.

Onda druze mozes da verujes i posle izlaska igre da je ovo sparda posto nije sparda nego dante, nero ti omiljeni lik?Nero je tako spor i jadan da sam jedva porazio poslednjeg bosa na kraju sa njim!Uzasno los lik i onaj fazon sa rukom je skroz bezveze, napatio sam se igrajuci sa nerom samo tako.Dante je keva ali jbg igra od polovine sa njim i ondak malo nesto pri kraju, posle se sa zadnjim bosom boris u ulozi nera, popizdeo sam jer sam uvek koristio trikstil i onda mi jako spor dodje nero :frowning:
Sto se mene tice nisu ga trebali ni ubacivati, bolja bi igra bila 100 puta.
Znaci licenca ode kod ninja theory tima, steta mogli su da daju santamonici pa da pokazu kako se pravi vrhunski his :smiley:

Capcom je danas na svojoj pres konferenciji najavio saradnju sa Engleskim developerom Ninja Theory (Heavenly Sword, Enslaved) koji će sledeće godine izdati najnoviji nastavak popularne Devil May Cry franšize. Nova igra će imati naziv “DMC” i predstavljaće reboot priče. U prvom trejleru je prikazan novi Dante, ovaj put u mnogo mlađem izdanju nego u ranijim igrama, a samo okruženje igre je mnogo mračnije. Trejler pogledajte u nastavku članka.

Danas je zadnji dan TGS-a, kako misliš ‘‘nije još počeo’’? Bio je od 16. do 19. Septembra.

Hehe poceo je samo sto je ovo starjij tekst pa zato :stuck_out_tongue: :smiley:

A pa, ispravi ga, malo se potrudi, nemoj samo da prevodiš :wink: Tako lepše izgleda a i bolje je kada su informacije novije.

Evo ispravio :smiley: Hvala na upozorenju

Posle ovog trailera,nemam nikakvu zelju da probam igricu,jos dok sam citao postove ponadao sam se da je Sparda,ali nista :(,ja Devil May Cry najvise gotivim zbog Dante-a (onog “normalnog”),al posle gledanja ovog trailera,nemam nikakvu zelju da probam igru kada izadje,nadam se da ce Capcom prekinuti da radi sa Ninja Theory…

Fixed :slight_smile:

ovaj dante izgleda ko propali narkoman koji spas vidi u istrebljevanju demona,msm odvratno bice,imam ortake koji smo svi zagotivili DMC serijal,Nera,Dantea i ostalu kompaniju i svi kada smo videli trajler to je bilo razocarenje nevidjeno…odigracu ga al verovatno cu vise paznje obratiti na Metal Gear Solid Rising,izgleda fantasticno… :smiley:

Ovde je Dante … Tinejdzer LoL ? :smiley: Nisam znao da je bio Gay u tim godinama :wink:

Mnogo mi ide na zivce to sto u svakom delu pocnu sa jednom pricom i vec u sledecem krenu drugu :?
Meni ovo uopste ne lici na DMC :frowning: Npr. ova scena gde ga pita za ime - Nekako mi je suvise “scary” za DMC.
Veoma malo znamo o igri da bi pricali o njoj, mada prica mi izgleda kao fail - Nadam se da ce barem stari Gameplay da zadrze.

Ovo je izgleda neki reboot serijala namenjen prvenstveno novijim fanovima a drugenstveno starijim :).Vidis da se emo zaraza siri svetom :).Meni samo nije jasno da li je Dante farbao kosu u crno kada je bio mali ili je farbao kosu u belo kad je odraso :).A mozda je ovo Danteov sin, Dante Jr…

nesto ne verujem ali je moguce…

Blago receno uzas… :confused: :frowning:

Trailer i animacije likova su vrlo lose uradjene. Nadajmo se da ce ispraviti sve ovo, barem da ostane jos nesto od DMC serijala.

ne kontam zasto se ovo vama ne svidja? pa ovo je devil may cry kao i svaki drugi. svi kinjite i placete samo sto su napravili dantea mladjeg, stavili drugu frizuru i boju kose. sto se tice grafike, ocigledno je ovo neka rana faza igre, cim pise da je work in progress. znate i sami da razvojni timovi vole da se hvale sa actual gameplay recenicom, kad ispoliraju 5 minuta neke igre. ovo je jos ohohoho od finalnog produkta i mislim da ce na kraju ispasti sve ok

Izgleda kao komercijalna glupost,ni ja ne ocekujem nisto od ovog reboot dela :brokenheart:

oces da kazes da je DMC do sad bio mainstream remek delo? cmon…

DMC je mindless hack n slash, koga je jedna bayonetta oduvala. i mislim da je reboot preko potreban i verujem da ce ovo ici u dobrom pravcu…