Devil May Cry - DmC

jel je ovo DMC 5 ODGOVARAJ NAJEZIO SAM SE?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Izgleda da je reboot serije, kao prequel. Polemiše se još da li je to DMC5 ali definitivno nije direktan nastavak DMC4.

Super izgleda.
Ovo mu dođe kao onaj Princ of Persia (4).

aha,sacekacemo jos malo pa ce da vidimo sta je i gde je…

nego sta mislis mozda je ovo Sparda dok je bio ziv?tj dante se jos nije ni rodio ili tako nesto>

Jeste ovo je sparda, znam jer sam gledao crtanu seriju u epizodama i spominje se sparda i upravo ovako izgleda.Nadam se samo da nece biti onako nezanimljiv kao dmc4, meni najbolji dmc1 pa trojka, dvojka totalni uzas a cetvorka mi nije u fazonu jer menjas likove na po igre :frowning:

U hu hu hu! Bice ovo zanimljivo! Samo,moram da priznam, Bayonetta mi je bolja od svih DMC-a do sad… :emoticon-0111-blush

Jedva cekam da mi ovo izadje. Meni je licno, bolji DMC4, pa trojka. Zeleo bih da vidim koji je taj Sparda sto se stalno spominje :slight_smile:
Mislim vidim ga na slici, a zelim da ga vidim u igri.

procitao sam da je ipak to dante samo sto ce ovaj studio da radi ceo serijal ispocetka,i da ce da kombinuju igru u stilu istoka i zapada po izgledu…

Sve moji do mojega (izvinite na izrazu). Ovo je klasicno stencanje (valjda se tako kaze) na staru slavu.
Umesto da smisle novu ideju oni tamo traze neceg sto nema. Evo ga i trailer:

Ne svidja mi se kako izgleda Dante, nekako mi je zenstven. :slight_smile:

Sumnjiv mi je ovaj ninja theory tako da trenutno ne ocekujem previse od ovog naslova x.x

Videćemo kada izađe Enslaved koliko su se oporavili od faila kakav je, nažalost, bio Heavenly Sword. Trenutno je demo Enslaved igre na UK PSNu, trebalo bi valjda uskoro da stigne i na Marketplace.

kako ovi japanci znaju da naprave trailer… What is Your NAME?

Heavenly Sword je brutalno dobar his, recimo ja mislim da enslaved nece biti nesto posebno a verujem da ce novi dmc biti samo bolji od svih ostalih jer to mozda i nece biti tesko, sobzirom kolko su ostali a pogotovo cetvorka krsh ispali…
Mislim igru radi capcom sta reci :slight_smile: (radio je)

“Devil May Cry - sorry we are close for tonight” ko se sjeca te recenice :slight_smile: Izgleda fino al problem nastavaka je UVJEK sto odmicu od originalne price pa samim tim zeznu citavu stvar. Capcom, po meni, jedino sto valjda da je uradio bio je serijal Residen Evil ali serijali : 1, 2, 3, Code Veronica i to je to. Ovaj DMC izgleda fino ali vidjecemo sta su sad izmislili. Resident sam s 5-icom prestao igrati jer ako ocu da prelazim nivoe -igracu super marija a ako ocu da prelazim “poglavlja” citacu Anu Karenjinu - koja je i onako super sredstvo za podmazivanje sina :slight_smile:

moje misljenje da ovo nije Dante nego njegov cale Sparda,da je ce ova igra da objasni zivot Sparde,kako je nastao Dante,Vergil pa i Nero…E!

A lepo kaze u videu da je Dante. I ja navijam da je Sparda ali male sanse.

ma poznavajuci japance i njjihove obrte u prici na totalno banalni nacin tipa What is your NAME?, my name is DANTE, naaaah im just kidding its SPARDA, ko zna sta ce do kraja ispasti

NECU DA VERUJEM DA JE TO DANTE I ZA MENE NIJE…to je za sada sparda i tako cu da mislim dok ne izadje igra…

a sta ce biti sa nerom mojim omiljenim likom…