Destiny - Bungie studio - Info mega tema!

Na ovom linku bice Live feed predstavljanja nove igre Bungie-a. Pa ono, neka hype pocne, iako ce da prenos krene za 41h od trenutka postavljanja linka.

Ono sto do sada znamo o igri je da ce naglasak biti na socijalnom aspektu, o gameplay-u ne znamo jos uvijek nista/ Vise informacija na ova dva linka:[URL=“http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-video-igre-i-vesti/6620-destiny-novi-detalji.html”]

http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-video-igre-i-vesti/6620-destiny-novi-detalji.html
http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-video-igre-i-vesti/4952-project-destiny.html

https://youtu.be/nbK1aWt1eHg

Opet preko Francuza je otkriven datum izlaska neke igre :smiley: Ovog puta je to Destiny koji izlazi 6. Oktobra 2013 za Xbox 360 i PS3.

Izvor: All Games Beta: Destiny releasing October 6 according to French retailer

Spojene su dve teme u jednu, molim da se u narednih par dana sve u vezi Destiny igre postavlja u ovoj temi.
Hvala.

Nove slike artworka. IGN je probio embargo:

Trebalo bi da vidimo uskoro i Bungie Vidoc.

Uzivo, upravo traje IGN stream: IGNLive

Aha, tek sada sam se ukljucio, secka mi hd :confused:

Wahad me je zamlio da postujem njegove utiske na forumu, so, evo ih :slight_smile:

Napokon je revealovan nov Bungie naslov, Destiny. Prve impresije i vidoc mi nije ništa specijalno, ideja je jako dobra, priča isto jako dobra, ali nekako, ne znam… Jedan od programera je i sam rekao da će tek videti da li će Destiny biti veći naslov od Halo-a.

Inače, biće always online, nonstop si na serveru, igra će se razvijati 10god, na this gen i next gen konzole, biće cross platforma između ps3 i ps4 i kod ms-a između x360 i x720.

Neće biti monthly subscription ali će verovatno biti mikrotranzakcija.

Nonstop si zakačen na server, biće inter planetary travels i imaćeš glavni grad koji je više kao hub.

Biće story mode ali isto ćeš biti nonstop na serveru: Npr ako se ubaci novi chapter u toku razvoja, ti ćeš dobiti poruku “New Chapter On Venus” i onda ćeš otići da završiš daj deo priče, ili možda side mission koji će biti ubačeni. Pošto je ovo objavljeno kao notification na iphone-u, možda će biti i neki dodaci za ios/android koji će ti pomagati u rešavanju misija itd itd.

Igra izgleda, pa po kvalitetu grafike nešto kao Crysis 3 na konzolama, znači bolje od Halo 4 i kao ništa što je PS3 do sada video u delu fantasy shooter-a, tako da će biti jako jako zanimljivo videti sve ovo.

Moram da napomenem, rekli su da će se svet menjati nezavisno od Bungie-a, znači da igračevi izbori će uticati na svet, nešto kao u EVE univerzumu što je do jaja, jedva čekam da vidim kako će se menjati.

Sve u svemu, igra će SIGURNO biti zanimljiva, ali ja sma MNOGO očekivao pa sam malo razočaran. Igra će biti najdo jaja da se igra sa društvom, nije obavezno ali je ono, kao preporučljivo da igraš sa nekim i tako napreduješ kroz igru. Nije kao borderlands, nije kao MMO, ali nešto jako između.

Nisam bas odusevljen. Nikada jedan MMO (ovo jeste varijacija na MMO) nece imati pricu poput KotoR 1/2, ME 1/2/3.
Meni licno, prica je 70% iskustva u jednoj igri. Da, mozda ce biti dobra, ali nece biti fokusirana na igraca, vec na ceo svet. Igrac, kao pojedinac, ce biti niko i nista, zrno peska, jos samo jedan lik u moru drugih koji rade isto sto i on. We’ll see…

Pa cela ideja je da igrac ima “svoju pricu” i taj sandbox model je potencijalno mocniji od skriptovanog, ali, to je pod uslovom da zaista uspeju da igru razvijaju sledecih 10 godina sto ce verujem najvise zavisiti od finansijskog uspeha.

Nakon sto sam pogledao ViDoc, mogu reci da sam odusevljen. Fantasy elementi su uvijek dobrodosli, jos ako ce stvarno da bude toliko opsiran I sveobuhvatan…Halo na kub.
Sta je bolje od Halo? Pa 100 sati Halo-a

To sve zvuci divno, narocito kad ide ona muzika u pozadini. Ali, sto bas nikakve detalje ne dadose? Dovoljno je dva minuta da razmisljas i da te zaboli glava od pitanja kako ce to sve da funkcionise. Ne mogu da zamislim da necemo opet svi raditi istih pedeset jednostavnih questova, svako da bude heroj svog istog mini-univerzuma.

Ali concept art je prelep, world-building im je fantastican, prica mi se svidja… jos samo da vidimo kako to sve STVARNO izgleda… mozda za e3?

Ono malo sto su pokazali iz same igre me je odusevilo, sada tek jedva cekam novu generaciju konzola… :smiley:

Mislim da ova igra obecava dosta zabave, raidovanja sa ekipom i slicno. Citao sam tekst koji dosta toga objasnjava ali jos uvek nista da vidimo igri tako da se mora videti nesto konkretnije gameplay, grafika iz igre itd… Koliko se moze ukapirati ovo ce biti na sledecoj generaciji konzola, za trenutnu generaciju sumnjam ali bilo bi lepo.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ovo će biti i na ovoj i na sledećoj, i to je zvanično, valjda, i to bi trebalo da bude nekoliko igara u toku sledećih par godina

Bungie Unveils Destiny
Bungie Unveils Destiny - Xbox.com Blog - Xbox Forums - Xbox.com Forums - Xbox.com

Mislim da ko god pogleda, nece se pokajati!

Fino izgleda na slikice, a jedino sto smo videli malko iz igre je ovo sa ps4 prezentacije

Destiny: Bungie Opens The Floodgates On Its ‘Shared World Shooter’ | X360 Magazine

Peter Dinklage :rock: