Destiny 3

One way Bungie might cater to dedicated Guardians will be through a more complex role-playing system. As AnonTheNine wrote, the developer will be going “balls out with the RPG stuff.” For example, Guardians could be able to wield the Darkness in some way, either through a new subclass or in a way that hasn’t been seen before.
Players will also possibly be traveling to Europa, a brand-new planet and patrol zone. Plus, a “PvEvP zone” where players will “fight for territory” will be in the mix. Other games have implemented a similar experience, such as The Division ‘s Dark Zone, but AnonTheNine explained Destiny 3 ‘s version wouldn’t follow that mold.

AnonTheNine he do sada uvek bio 99% tačan što se tiče informacija. Tako da možemo da mi verujemo? Što se mene teče, biće isto stanje kao prva dva dela, ako ne i veće sranje :smiley:

Zar pre nekoliko meseci nisu izbacili drugi deo? :grinning_face_with_smiling_eyes:

Prodje godina i kusur. D2 je trenutno kidalica, a najavili su podršku za još godinu dana. Posle toga je svakako vreme za D3. Igraće se svakako.

Prolete vreme, imam utisak kao da je ove godine na e3 predstavili i nakon toga da je izasla igra.

Ne mogu da se setim, moguce da sam sanjao, zar nije inicijalno bilo reci o tome da ce prvi Destiny da podrzavaju 10 godina?

1 Like

To se i ja secam da je bila rec.

Jeste, ali se negde usput, odnosno još pre počinjanja pravljenja igre rodila brilijantna ideja da ipak to bude razbijeno na 5 delova i na gomilu DLC-ova sa kojima će uzeti zilion puta više para :slight_smile:
Pričalo se o nekoj nenormalnoj sumi za razvoj i podršku igre, tako da je jasno zašto se štancuju nastavci. Samo se plašim da D3 neće imati prodju ako zaista nešto ne izmene - tj. ako ostane ista. Kako kažu “shame on you if you trick me once, shame on me if you trick me twice”, o trećem putu neću ni da pričam :slight_smile:

1 Like

500 miliona $

Od početka je rečeno da će biti 3 dela, a da će ceo projekat Destiny biti podržavan 10 godina.