Destiny 3 will “have to wait a little longer”, Bungie says

Samo da napokon bude igra, a ne leš koji vremenom postane igra…

Ja za 2 nisam imao zivaca. Prezalio sam 100 dolara za Day 1 izdanje sa 2 DLC-a. Naprosto nisam mogao da cekam da isprave sve ono sto ne valja a da za to jos i placam.

2 Likes

I opet nisu ispravili. Ovaj novi model im je još gori po mom mišljenju.
Ne znaju šta hoće - hoće li da daju igračima Bright dust i da sva kozmetika iz Eververse store-a može besplatno da se dobije ili ne. Trenutno ni tamo ni tamo, dobijaš taman dovoljno Bright dust-a dupe da obrišeš. Naravno, eververse i dalje ima najlepše item-e.
Ne znaju šta će sa PVP-jem. Apsolutni haos. Taman patch-uju i nerf-uju jedno, ljudi se zalepe za drugo i vozi tako u krug. Znači svako igra sa skoro istim loadout-om ako želi da pobedi. 0,001% kreativnosti se kažnjava. Ili ono što je trenutno najjače ili ništa.
Ne znaju šta će sa sadržajem. Na kašičicu. Znači single player sadržaj je 0 u ovoj igri. Da, sada ga ima gomila, al se ta gomila formira evo 3 godine. Trenutna sezona ima par misija i nema raid. Ima kao neku vrstu arene gde se 6 likova bori protiv neprijatelja, ali je to repetitivno isuviše.

Summa summarum, nemoj 3ku da izbacuju još dugo, duuuuuuuuugo.

1 Like

Meni je Destiny 1 bio zlo. Toliko sati imam ulozenih u tu igru da mislim da sam retko sta i igrao sem D1. Meni Vault od Glass i popularni Krota raid nikad nisu dosadili. Koliko sam samo dugo jurio Gjallahorn. Cak je i Iron Banner bio odlican i sam PVP mi je bio dobro balansiran. Posle prvog raida u D2 sam odustao. Cak mi je i SP u prvom delu bio bolji.

D2 definitivno upropašćena igra… Toliko toga su mogli i na kraju ništa… Nadam se da će trojka biti igra a ne pokušaj igre…