Destiny 2 E3

Beta dolazi 17. jula za PS4, za Xbox one 18. za one koji.su uradili pre-order. 21 za sve i krajem avgusta za PC. Igra izlazi dva dana ranije, 6. septembra, a za PC 24. oktobra.

I one x verzija ce biti lockovana na 30fps. Neverovatno koji su ti developeri smradovi. Da Bog da na pc-ju prodali 50k igaraā€¦pa nek im se prikenja od muke sto su toliko vreme potrosili na optimizaciju za pc a jedva je prodali.

1 Like

Pa da razlog im je glup haos. Na pc-u igraju mp oni sa 20fps i oni sa 120 a ovde se pravi problem oko 30 i 60

1 Like

Ako im bas toliko smeta pa jbt prodaj tu staru verziju konzole i dodaj 300-350 evra i ekstra.

Zato Å”to je zatvoren ekosistem. Na PC ih zabole jer ne mogu i neće da se posebno cimaju jer su tamo mnogo opterećeniji oko fps. Na konzolama dok su svuda približni uslovi za igru se niko ne žali.

Drugi mentalitet.

O ovome smo pričali a neki nisu hteli da veruju. MP će svuda biti ravnomeran po pitanju fps, bilo da imaÅ” prvi XO, S ili X, biće isto. Ne ispalti im se da upadaju u govna zbog manjine.

Razumem te ali to je meni sve suplja prica. Ako je igracima fps problem(30 naspram 60) onda je i nepravda sto nisu serveri u svakoj mogucoj zemlji u kojoj se prodaju konzole. Onaj nemac iz frankfurta ima ping 10 a ja iz sombora npr 50 ili ovde iz wenzhoa 90-100. Likovi iz tokija/seula/tajpeha me ebu u zdrav mozak jer im je ping 10

Jbg, takav je život nas mučenika :smiley: Na ping se manje žale jer je mnogo uočljiviji fps od pinga, neki čak nemaju ni Ŕta je ping.