Demon’s Souls PS5 Reveal Trailer

https://youtu.be/OF2IDIB-n7k

Ja se upiškio od sreće kada sam video.

Ode život ponovo, samo da bude na izlasku PS5, odmah se kupuje.

Nikada nisam bio ljubitelj takvih igara ali grafika jeste brutalna…

Mislim da nigde nisu naveli da je ekskluziva. Ako bude bila na kutiji, uzima se.

Sem bloodborne-a ovo je jedina njihova Soulsborne playstation ekskluziva. Ne verujem da ce doci, ali nikad se ne zna

Na igri radi Blue point, a vlasnik ip-a je Sony… Nisu velike šanse za to da se pojavi na boxu. Na PC? Maybe.

Also, HYPE. Taman da svi osetite bol zvanu Pure Bladestone.

1 Like

https://youtu.be/lWKAynjvayg

Je li igra neko ovo? Nakon Dark souls, ne mogu se oteti utisku da je Dark Souls daleko bolje dizajnirana igra, iako ne poznajem dovoljno njihove da bi mogao da temeljnije obrazlozim ovaj stav.

Pocetni Halberd zamjenio sa mačinom duzine 2m, ali stit mi je startni, brzo me staggeruju, tako da cekam neki drop da mogu da igram kao tenk kakav sam bio u Dark Souls.

Imao sam identican utisak kad sam prelazio ove dve igre (nisam igrao remake). Ok je Demon’s Souls, al nije ko Dark Souls.

Demon’s Soul je prva igra u serijalu, pionir u souls zanru pa je u poredjenju sa naslednicima tanak u nekim segmentima. :rofl:

3 Likes

Posto mi je ljepsa polovina bila neraspolozena, u zelji da joj malo ugodim i olaksam, predlozio sam da pogledamo neki chick flick. Vec neko vrijeme sam drzao keca u rukavu za ovakve situacije, iskonski i pravi chick flick-Sex and the City 2.

Kako je Mark Kermode rekao, film traje malo ispod 150 minuta. Za ovo vrijeme, Cubrick je snimio film koji pokriva rodjenje jedne civilizacije, njen napredak, i ulazak u novu civilizaciju.

Za isto ovo vrijeme, cetiri osobe koje se najbolje mogu opisati kao cetiri muske kurve koje su obucene kao zene hodaju svuda po svijetu i uzivaju u degutantnim izljevima bogatstva i prosipanja novca, i gdje se, zaboga, svo vrijeme zale kako imaju probleme u zivotu i kaoo je njima veoma tesko, a mi koji gledamo trebamo da se sazivimo sa njima i vjerovatno sjedimo na rubu stolice dok razmisljamo kako ce cetiri jahacice apokalipse da se izbore sa problemima: jedna ima muza koji nece svaku noc da izlazi na veceru, druga zato sto je sef ne cjeni, treca ima dvoje male djece i dadilja joj nije bas svaki momenat pri ruci, dok cetvrta ulazi u menopauzu i zali se da se nece moci prostitusati kao prije dok je bila mlada.

Svako malo desi se situacija u kojoj pomislim da ce se desiti zaokret u filmu, i da sam svo vrijeme gledao setup za veliku psiholosku promjenu u glavi jahacica gdje ce shvatiti koliko je svaka od njih postala karikatura, i da je sav taj novac oko njih za jednu stepenicu ispod carskih zurki razvrata u starom Rimu. Ne. Sve se nastavlja i dalje, dok je vrhunac filma na samom kraju, kada muz svojoj gospodji za nagradu sto se poljubila sa drugim muskarcem kupi ogromni dijamanski prsten da ga nosi i da ne zaboravi da je udata.

Poslije ovoga sam upalio Deamon’s Souls da bi igrao nesto manje stresno.

9 Likes

Kao da sam ga i sam gledao. :joy:

4 Likes

SPOILER ! ! :joy:

3 Likes

Bolje da ste gledali Cruellu.

1 Like

Država duradi nešto i pošalje Capra Demona u New York/Abu Dhabi

1 Like

Krenuo sam na drugi svijet, kod Digger kinga, ubio sam onog pauka, medjutim nije mi jasno-izuzetno sam slab ovde sa napadima. Moj Claymore inace skida 130dmg, ovde u prosjeku po 20dmg.
Vidio sam na pocetku nivoa da su slabi na piercing damage, ali nemam nikakvo piercing oruzje, niti igdje ima dropova za njih.

Takodje, kupim konstantno shadove, piece-ove i cuda, ali ne vidim da se igdje mogu koristiti? Samo hardstone sard za upgrade oruzja, ali nista drugo nema gdje da se koristi.

Nakon ovog posta od prije tri dana nisam upalio igru. Moram da priznam da bar, za sada, ne vidim dubinu koju sam vidio u Dark Souls. Pored ovoga bio sam poprlično obeshrabren sa situacijom iz posta gore: iako sam poprilično nabudžio oružje i štit, u ovom svijetu dmg mi je veoma nizak tako da sve borbe traju dugo, bez nekog jasnog razloga.
Druga stvar koja mi smeta je što claymore ima dva napada, te oba imaju velik wind up i široku putanju, što nimalo ne odgovara dizajnu nivoa gdje je 50% encountera u nekom zbijenom tunelu.

Od claymora ne mogu da odmaknem pošto nema dropova za druga oružja koja bi mogao pokupiti i iskoristiti. Čini se da ću morati da ostavim drugi svijet napola pređen i da idem na treći u nadi da ću da dobijem neki drop koji će mi više značiti za ove situacije.

Takođe sam primjetio da mi se dešavaju situacije kada lik ne reaguje na komandu, ovo mi se desilo desetak puta i obično se desi na komandom za napad (iako imam stamine), te se komanda ne izvrši uopšte (moglo bi se desiti da ostane u command bufferu i odradi svoje nakon što dobijem dovoljno stamine), te mi se čini da je ovo bug u igri ili neki hardverski problem na relaciji joy-konzola.

Mislio sam da ću da završim igru do izlaska R&C, ali sada nisam više toliko siguran.

1 Like