Još malo, pa će opet neki čudni trailer za E3
Godinu dana.
Iz godine u godinu po trailer i ko zna… Mozda dozivimo i demo.
Najavljuju multiplayer
Krece live
Aha, aha, aha. Zakljucak: Nista skapirao nisam
Moram da priznam da je grafika brutalna. Mada sam se vise nadao nekom survival horor iskustvu ili sl, ovo mi vise otislo u Metal Gear akciju, a i nisam bas fan te igre.
Hm… Ne znam ni sam šta da mislim. Grafički je pokidao, ali sve ostalo, opet spašavanje Amerik. Mada moram priznati da nikada nisam bio ljubitelj tog univerzuma
Pošto iz svih trailera niko nije uspeo da shvati, glavni lik nije samo kurirska služba, već i diplomata, vojnik…:
“People have created ‘Walls’ and become accustomed to living in isolation,” Hideo Kojima said. “‘ Death Stranding ’ is a completely new type of action game, where the goal of the player is to reconnect isolated cities and a fragmented society. It is created so that all elements, including the story and gameplay, are bound together by the theme of the ‘Strand’ or connection.
“As Sam Porter Bridges, you will attempt to bridge the divides in society, and in doing create new bonds or ‘Strands’ with other players around the globe. Through your experience playing the game, I hope you’ll come to understand the true importance of forging connections with others.”
A evo i izdanja igre:
Sony also unveiled Special, Digital Deluxe, and Collector’s Editions of the game. The Special Edition is priced at $69.99 and includes a Steelbook case, Gold Ludens Mask Sunglasses, a music album digital download, and a making of video. While the Digital Deluxe Edition costs $79.99 and features everything found in the Special Edition, as well as the following:
- Gold Power Skeleton: Enhance Sam’s ability to handle heavy cargo
- Gold All-Terrain Skeleton: Enhance Sam’s ability to balance himself on uneven terrain
- Gold Armor Plate (Level 2): Stronger protection for Sam against falls, gunfire, and more
The final special edition is the Collector’s Edition. For $199.99, players will get everything in the previous two editions, plus a life-sized BB Pod statue, a Bridges Cargo Case, and Ludens Keychain.
Finally, there are some bonus in-game items on offer for preordering any edition of the game, including:
- Gold “Sam” Sunglasses
- Gold Hat
- Gold Speed Skeleton: Increase the speed of Sam’s movement when equipped
- Gold Armor Plate: Increase protection against any damage Sam takes
Hahahhah,upravo to,o cemu se ovde radi,haha?
Sad mi je igra malo mlaka,ocekivao sam da je survival horror,nesto poput silent hilla,i mene podseca me dosta na metal gear solid,sto mi je bzv.
Odlican trailer i igra mi deluje kao GOTY materijal (iako mi malcice deluje kao nesto sto nije bas za svakog i svaciji ukus).
Inace jos uvek je veoma zbunjujuce sto se tice price i tematike ali koliko sam ja skapirao svet je zadesila neka paranormalna apokalipsa i uzrokovala brojne paranormalne aktivnosti na Zemlji (u negativnom i mracnom smislu) a protagonista se bori da ujedi ljude i sacuva civilizaciju, inace “death stranding” je zapravo ime tog fenomena koji je uzrokovao apokalipsu a sad sta je to tacno mislim da niko ne zna i mozemo samo da nagadjamo.
Meni je sve super osim samog gejmpleja, malko trapavo i tromo izlgeda. Imam osećaj da će igra postaviti više pitanja nego što će dati odgovora (classic Kojima).
Ceo taj univerzum je jako čudan i jako komplikovan. I treba dosta poznavanja predhodnih igara da bi se sve razumelo, ali i tada zna da zbuni…
Hideo Kojima cepac dlake na pola, highly overrated game developer(Kanye West gaming industrije) u epizodi kako sam zajebao soni za engin i pare, a u sustini cu igru da izbacim za PC.Ali kao sony(prvi su upali u paukovu mrezu, a bio je tu i Microsoft srecom su zakasnili i spasli zivu glavu) daje pare za novi eksperimentalni IP i sad svi treba da svrsavamo na to(ne razumes ti to to je do jaja).
Vratimo se malo unazad, naivan i mlad golobradi Kojima(i dalje sam cosav) odmetnuo se u gejmersko-kreatorske vode te malobrojno slobodno vreme radeci u konamiju trosio i na gledanje filmova i putovanja na zapad(u njihovom slucaju istok) uglavnom USA jelte.
Imao je tu sporadicno i nekih dostignuca(u proslom milenijumu) ali vec se ostarilo i mora se zaraditi jos malo para, ledja vec bole. S druge strane svoj immortalni izgled verovatno budzi vorsipujuci nekog shemale ktulua ili pak ispiajuci krv Marka Crnog(kreatora ubaci lopticu u rupicu, knack-a, knacka 2 i dugo ocekivanog jos nenajavljenog Knack-a 3, grand arhitekte ps4 i medjugeneracijskog ps4 pro hdr 4k ni tamo ni vamo mambo-dzambo projekta za uvaljivanje punog Titanika novih Sonijevih televizora)
Meantime u Konamiju kasno shvataju da je tip hard-kor egoista koji nemilice trosi pa ga sutiraju nogom u dupe otimaju endzin za PES i ulazu u kockarski biznis predlazuci Microsftu da krenu istim putem.
I sad pokusava na sve nacine da nas obori s`nogu i svoju neostvarenu zelju da bude reziser(i da ponudi novi IP posle rodjenja Mojsija) ispolji putem interaktivne zabave i cut scena(trejlera) od 435 minuta, prikupljajuci pare od soni indijanaca(jer su mu u publici jako tapsali) te rabeci celebrity face koje nisu znale sta ih je snaslo. #pare ne smrde
Gostovanje na Tribeka filskom festivalu mu nije strano i ako niko nezna o cemu prica i niko ga ne razume. U slobodno vreme uziva u ljubavi sa Geoff Kiegliyem(smesi mu se nagrada za ne znam ni ja sta).
I tu krece lozenje sirokih narodnih masa broj 6.
Trejler koji je srocio je krindz i ovaj stoned-face Deril(uzasno limitiran glumac zivotnu ulogu ostvario u krs seriji Walking Dead) baca neke silly recenice(koje mozda na japanskom zvice lepo jer ih nista ne razumes, a ovako su koma), ovo je naravno indi igra koju je stari lisac zapakovao u trejler od 10 minuta
da AverageJou izgleda dovoljno ,skupo’’ i intrigantno mada nezna o cemu se radi. I opet na pocetku igre bezimo od nekih necastivih sila ala MGSV(naravno da ce onaj P.T. demo da integrise negde u igru sa pricom ,ja sam to planirao’’)
U sustini igru pravi sa malobrojnim migrantima prebeglim iz Konamija. Hideo o cemu je igra? Kojima: Da.
Covek je prevarant u cvetu starosti, ali jase i dalje.
Tarzanski engleski posluzio mu je da sklopi nebrojene dilove(zajebe masu glumaca) i izmuze novac za projekte koji u najboljem slucaju dobacuju do 8.(sa puno prekenjavanja(vidi MGS4 literally) u japanskom fazonu i gde su dokoni ljudi trazili dubok smisao tamo gde ga nema).
Kojima: nfsdjkngjklfnfgln.U prevodu: dovedite mi neku dobru ribu, ne stani dovedite dve. Ova jedna neka bude mladja i da bude manekenka po mogucstvu da je radila za Kenzo(jer sam patriota) i da je cerka neke poznate face(Andy Mcdowell), a o Leji ne treba trositi reci jer je plavo najtoplija boja.
Konanu O Brajanu je uvalio neki gemplej jos pre par meseci ovaj ne sme da pokaze jos(valjda ovaj ne moze da uklopi ovo sa onim Vajnstajnovim starletama koje gostuju u emisiji).Sve to je sprcio za manje od tri godine jer je ,genije`` imao igru u glavi i odvalio datum 8 novembar. Hah da kako da ne…
Jedan pisem, dva pamtim 6 od 10 u najboljem slucaju.
Stori nema smisla, gejmplej je repetativan i dosadan, okruzenja sterilna, a kraj nedorecen, ajde endzin je dobar. Kojima je poslednji lik kome bi dao pare bolje da su dali onim dvojici iz obsidiana oni su pismeni(oni su mi prvi pali na pamet ali kasno).
ps. Del toro i Nicola(verovatno je Srbin) Winding Refn lupaju glavom o zid jer ih je ovaj ubacio u igru bez njihovog voiceovera i odobrenja(od potonjeg radi opste kulture ispratiti film Drive,Vallhala Rising i malo artsy-fartsy izdrkavanja u vidu Neon Demona)
Ok, ovo za odobrenje mozda nije tacno.
Not impressed not impressed
U sledecoj epizodi disujemo i rantujemo Stadiu(vrabac u ruci ili riba na grani?), deciju konzolu sa multiplejer bojadisanjem, idejom da je vasa princeza ponovo u drugom zamku i gledamo u kristalnu kuglu metakritik ocena… Bok
Zaboravio si level