Deadlock is an upcoming action game developed and published by Valve for Windows. It combines the hero shooter and MOBA genres.
Igra koja nije najavljena a igra je preko 100k ljudi svaki dan.
MOBA koja je shooter. PC Only (for now)
Deadlock is an upcoming action game developed and published by Valve for Windows. It combines the hero shooter and MOBA genres.
Igra koja nije najavljena a igra je preko 100k ljudi svaki dan.
MOBA koja je shooter. PC Only (for now)
Hvala na ovome. Vrlo zanimljiva igra, biće interesantno pratiti razvoj do finalne verzije. Sam core igre i gameplay su zakucani, ostaje da doteruju grafiku, animacije i rade na balansu. Takođe super je svet u koji su smestili igru, dosta različito od trenutne ponude hero shootera.
Ovo će biti planetarni hit. Zanima me kako će izgledati na konzolama (ako ikad urade port) ali od ovog ekrana me glava zabole :
Da, ja sam bio totalno zatečen kada sam video taj ekran. Očekivao sam pucanje a on mi nudi da stalno modifikujem svoj build, imaju i neki presets itd. Plus je svaka partija koju sam ja igrao 45+ minuta. Dakle zahteva baš vreme kako generalno za igranje isto tako da pohvataš šta gde i kako.
Ok vidim da možeš određene upgrades da staviš kao favourite, to dosta olakšava da istudiraš prvo build koji ganjaš i samo dodaš kad skupiš souls.
Što se same igre tiče, u ovj fazi gameplay i movement izgledaju dosta dobro, mogu samo misliti gde će to sve da ode do izlaska. Ne bi se 100k ljudi zajebavalo sa ovim da nije zabavno.