Ja sam imala 120 najmanje. Tako da me to ne teši ni najmanje
Ne znam od početka novembra (kada sam primetio da te igre ne rade) do sada koliko je bilo FW update-ova za Xbox, jel zna možda neko?
Ja znam za jedan ili dva. Ne secam se da ih je bilo vise.
Evo imaš ovde Xbox Support
Posle novembarskog bio je još jedan u decembru, ali mislim da taj update je bio više ono Disqord ili za Twitch implementacije ne toliko za sam sistem.
Meni je Guardian of the Galaxy krašovao ali amo jednom za tih 20-tak sati koliko je bilo potrebno da ga pređem.
Ove dvije druge nisam igrao još.
Ako nista drugo imamo coveka koji moze da potera da se guardiansi poprave
Hmm… I ja sam imao problema sa Death Loop-om, tj isto me je izbacio i zamrzla igra ali definitivno ne koliko i tebi Za Dead Space, jel imaš možda od nekog da isrobaš digitalnu verziju igre? Mislim čisto testa radi, baš je specifičan problem, čudno skroz.
Uglavnom si većinu stvari uradila sa ovog spiska ali baci oko možda baš neka banalna stvar pomogne, kao power cycle ili sl.
Hvala za link, ali doslovno sve sam isprobala i osećam da će na kraju biti neka teška glupost koja će sve rešiti. Išla sam sve korak po korak - od resta cele konzole, hard restarta, čišćenja keša, novog profila, brisanja local saved games, offline update console… ja mislim da ne postoji više nijedno moguće upustvo.
Zapravo imala sam kupljen Dead Space sa Store, pa sam ga refundirala jer je krešovalo i onda sam se zaintaila i kupila disk verzuju - problem je ostao isti.
Verovatno bih umrla u neznanju da nisam uzela Dead Space. Deathloop je toliko rendom i često krešovao da sam bila ubeđena da je do igrice i odustala skroz. Posle nje sam prešla Plague Tale Requiem, High on Life, Evil West, Calisto, ma sve živo i onda se u Dead Space pojavio identičan problem kao i sa Deathloop, a onda sam se setila i Guardian of the Galaxy - isprobam isti problem. Rendom kreš samo vrati na dashboard i tako u krug.
Prečudno.
Pada mi na pamet da nije možda neki problem sa internetom? Možda te igre koje pucaju zahtevaju stalnu internet konekciju, zbog provera licenci recimo, koja je možda problematična i onda se igra prekine… Trebalo bi pogledati da li postoji neki problem sa mrežom, jel si probala neku drugu internet konekciju?
Mada opet bi ispisalo neku poruku da je zbog interneta. Ali vredi probati sa drugom mrežom.
A ono gde izvučeš kablove na 5-10 min pa vratiš sve…? Ti bre odigrala više igara nego mi svi zajedno ovde
I to je isprobano. Nije pohvalno koliko stvari sam sabila u decembru i januar
Razmišljala sam da li je to. Možda da probam preko Wi-Fi-a pošto je priključen na kabl Xbox. Opet optički je net i igram Dead by Daylight koja je onajln multipjeler igra i nikad nije krešovala.
Mada ti nije loša ideja ću da probam
Probaj i neku drugu mrežu, može lako da se desi da je neki problem sa konfiguracijom tvoje kućne mreže, tipa neki problem sa CG-NAT-om ili nešto slično, tako da u tom slučaju neće pomoći ni prelazak na WiFi.
Uzmi eventualno i napravi hotspot sa telefona i probaj preko neta od tvog mobilnog operatera da igraš. Samo pazi da ti ne odvuče sav protok iz paketa.
Daj leba ti uputi me za taj CG-NAT na šta bi trebalo da obratim pažnju pošto je to zvanično poslednji pokušaj da nešto izvedem.
Ni to nije upalio probala sam hotspot sa fona i ništa. Mislim da odustajem. Sačekaću novi update Xbox-a da se pojavi ako posle njega i dalje ostaje isti problem. Milom ili silom će morati da zamene ili da reše problem u servisu.
E jbg, onda je tu definitivno neki malo veći problem.
Izgleda da nisi jedina kojoj se ovo dešava:
Brzi search:
The Xbox Series X crashing issue could occur for several reasons, including overheating, software glitches, system bugs, and corrupt data files . Since it is difficult to determine what’s causing the console to crash, we recommend trying a series of fixes that address all the problems.
Postoji sistemski log konzole gde je zapisan uzrok crashovanja. Dakle to mora da pogleda servis jer ti logovi nisu dostupni obicnim korisnicima.
Ovom su “popravili” konzolu tako sto je dobio novu sa drugim serijskim brojem. Nije ok i normalno da samostalno radis troubleshooting u beskraj i da nista ne pomaze od 100 opcija. Meni lici na neku neispravnu komponentu bez obzira na to sto lici kao da je update napravio problem…
Hvala. Ovo je super. Znam da će biti debelo natezanje sa servisiranjem jer su mi preko telefona rekli - ako je softverski problem Microsoft u Franfurktu neće da zameni konzolu. Sigurna sam da je problem sa softverom jer da nešto od hardvera nije kako treba imala bi problem sa ostalih 60 igrica koje sam igrala. Pomozi bože. Nosim XSX sledeće nedelje.
Da, drzace je tamo par nedelja, shvatice da nema popravke i dobices drugu koja ne crashuje. Ako ti vrate “popravljenu” jer nisu utvrdili prijavljeni problem, samo im ponovo vrati istog dana, to znaci da pokusavaju da te otkace. Ne odustaj od prava na zamenu.
Uzgred, razmislili i o tome da zamenis X za PS5. Crashovanje je cesce na X-u, generalno, koliko sam uspeo da primetim. Gledaj da bude disk verzija PS5.