DC FanDome 2021, 16.10 u 19:00 h

Početak: 16.10. u 19:00 h

Šta se očekuje:

  • Gaming :

Nešto konkretno od Rocksready-a, Suicide Squad: Kill the Justice League i Gotham Knights ( eventualno još neko iznenadjenje?!?)

  • Filmovi i serije:

Among the standouts so far is new content from upcoming seasons of Batwoman, The Flash, Superman & Lois, and Sweet Tooth. There will also be a first look at the upcoming drama Naomi.

Warner Bros. Pictures, meanwhile, will have some sneak peeks at The Batman, Black Adam, plus new content from DC League of Super-Pets.

3 Likes

Cekam da vidim sta @gospodin_covek ima da kaze na temu superheroja :smiley:

Da budem iskren sve sto sam u poslednje vreme odgledao od filmova i serija je solidno, prosek je dosta bolji nego nekada, ali nikako da se dogodi neki kultni film kao prvi Nolanov Betmen. Treba tu vise hrabrosti, dubljih likova, boljih glumaca… ne znam.

1 Like

Prica se da je ovaj novi Batman vise detektivska prica nego superhero makljaza. Videcemo.


1 Like

Jako sam nahajpovan za ovog batmana. Riddlera uporedjuju sa Zodiac killerom, mracna atmosfera, stick a fork in me im done.

3 Likes

Im hajp too much …
Da li je preterano sto očekujem kalibar Dark Knight :sunglasses:

Ovo je 4 weeks ago, cekamo danasnji trejler

2 Likes

Batman trailer je :fire::fire::fire:
Jedva čekam.
Ne mogu da verujem koliko dobro Pattinson-u stoji odelo Batman-a.
Colin kao Pingvin isto ubija na mestu.

Očekujem puno od ovog filma

2 Likes

Ja sam cekao neki teaser za Flash-a i konaaaacno sam dobio bar nesto.

Na kraju je Michael Keaton kao Batman… Jedva cekam da ga vidim ponovo u uniformi. :grinning:

1 Like

Batman trailer u 4K rezoluciji. Imax here I come

3 Likes

Wow, predobro izgleda, nula zamerki sa moje strane, bombona.

1 Like

Dobar je, stvarno. Ne verujem da ce biti toliko edgy kao Nolan, ali trejler razbija, realno. Soundtrack je takodje odlican. Gde je Dzoker?

Wow, tek sada sam cuo za ovo, mega. Steta sto nije u “pravom” Betmenu - gledao bih matorog Betmena, sto da ne.

Pa to je samo stvar spekulacije za sad. Kao nema ga, ne pojavljuje se, ali jasno vidimo njegove vojnike/pristalice (štogod). Neki kontaju da će biti lik iz senke koji se ne pojavljuje ali postaje jedna od glavnih Betmenovih meta ili će možda imati neko kratko pojavljivanje na kraju - end credits scene.
Kao što rekoh, samo nagađanja za sad

1 Like

Da, cuvaju ga, dobro je sto nisu bas sve otkrili u trejleru.

Inace nije los Patison kao izbor, sad gledam, ima onako jacu vilicu, ali ne mogu da se otmem utisku da bi mu zapravo bolje lezala uloga Dzokera. :clown_face: Malo mi je nekako baby face previse za betmena, ne znam.

Jedva čekam ovu igru, Arkham formula, nastavak u neku ruku na Arkham Knight tako da to ne može da omaši. Nadam se samo da neće da bude ono da se menjaju likovi “on the go” nego da svaki lik ima svoju neku deonicu. I da će Superman i sl da budu baš dobre boss borbe kao što je Death Stroke bio u Arkham Origins (iako je to bio drugi tim, to mi je jedan od jačih boss borbi)

Veoma kul detalj iz trailera.

1 Like