Days Gone Remastered stiže 25. aprila

1 Like

Sony je odvrnuo na maxx reciklažu

2 Likes

Eco Friendly kompanija :grin:

1 Like

Katastrofa su, odbili su drugi deo, ali zato prvi deo recikliraju. Prica se zavrsila sa nekim cliffhanger-om i nikad nece biti razjasnjena dalje. Steta.

2 Likes

Jeste, jer je baš dobra igra.

2 Likes

A ono, 10$ apgrejd doplatiti nije strašno. Ja koji nisam odigrao Days Gone se premišljam da doplatim kad budem igrao. Problem je što me ne zanima ništa od tih dodatnih modova koje dolaze, znači samo me zanima da igru odigram single player story i idem dalje. Znači uzeo bih samo radi grafičkog apgrejda ali ne znam koliko će bolje izgledati i je li vrijedi samo zbog tog uzeti

1 Like

Meni je i base igra bila super sto se svega tice. U remastere odavno ne verujem kao neki veliki vizuelni upgrade.

2 Likes

Ja ne vjerujem jedino kod Sonija ovako što remasteruju igre iz prošle generacije kojima i ne treba remaster. Ali remasteri malo starijih igara su značajni.

Mislim da se nije ni pomenuo grafički upgrade ni u traileru. Samo neki novi modovi. A igra već radi u 60 fps-a na ps5. Pritom izgleda super.

1 Like

Pročitao sam negdje bio. Evo ovo piše na Playstation blogu:

Days Gone Remastered is brought to new life by the PlayStation 5 console featuring improved graphical fidelity, increased foliage draw distance, improved shadow and lighting quality, Tempest 3D Audio*, VRR support** and more. Select your preferred playing experience between Quality mode for increased resolution or Performance mode for improved framerates. And with the added power of the PS5 Pro, Days Gone has truly never looked better on PlayStation!

Volio bih to vijdeti na djelu, ali npr za The Last of Us keca mi nije bio problem odigrati remastered verziju iz 2014, mada i ne sjećam se je li tad bio uopšte moguć 10$ upgrade. Mislim da nije jer je ono po njihovom kao remake a ne remaster.

2 Likes

Za TLoU nije bilo upgrade, samo 50 dolara full igra pošto je remake, ali i remaster se odlično drži :ok_hand:

1 Like