DashLaunch 3.04 pomoc

Ako moze neko da napravi ceo tut instalacije ali korak po korak,jer ja ne zelim nesto da s…bem u dashlaunchu.Imam dash 2,2 rev1072.Hvala

Imas u black ops 2 temi kratko upustvo oko dashlaunch-a, pokrenes novu verziju on te pita za install i to je to.

Nije potrebno praviti tutorijale za skroz trivijalne stvari.

1. Extraktuješ Dash Launch 3.04
  2. Sve fajlove kopiraš na USB Fat32
  3. Na FSD-u ideš na “File Manager”: USB / DL (Dash Launch) / Installer / default.xex
  4. Potvrdiš da hoćeš novi update i verziju DL-a…

To je to :wink:

Trivijalno ili ne meni je nastao problem posle ributovanja konzole dobio sam E71…izvadio sam usb posle toga i ponovo upalio konzolu tada je uspeo da podigne sistem ali sa starim desom…probao sam ponovo ali sada vise ne trazi apdejt nego dobijem da namestam neke parametre,ini…bla,bla…dalje ne mogu…eto zato sam trazio step by step…
:doh:

daj sliku sta dobijas?
taj error je jer ucitava default.xex sa USB-a koji je na root.

dobijem ovo kada ubacim usb i sa instalera pokrenem def.xex

da da to ti je dashluncher i instaliran ti je, cim nije izbacio opciju install, tu imas sada podesavanja, sva koristi RB i LB videces, polako skapiraces sve.

Imas na YT-u klipova koliko hoces, ja sam tako skontao…

sto je problem covjeku rec i te zadnje korake oko podesavanja…ovo skapiraces sam i vidi na yt je u jako j…o

pa ovde mu je sve receno do zadnje reci i sta treba da uradi gde ces lakse od ovoga, znaci ja ne znam da nacrtamo jedino? on inace vec i ima DL 3.04 instaliran ne znam sta je sad problem :smiley:

Nije dovoljno pocetnicki, o boze, daj ljudi ako ne znas ne dira,j daj nekome ko zna, ako zna komsija neka on uradi

Suvisno je za ovakav trivijalan problem, za resenje iz dva poteza da nekome treba objasnjenje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hm slazem se 4 koraka za ovo napraviti su jednostavna no evo st amatere buni…skinuo taj 3.04 pogledao pod Installer i unutra se nalazi samo default.xex…ok no jel potreban i taj launch file da bude tu il ne tj zanemarin ga i nastavim…sitnica al za onog ko prvi put radi
ps ovdje se spominje staviti na usb no ako ga neman jel isti postupak sa externog hdd a koji naravno vec koristim tj igre su na njemu

@studiovpc, respektiram tvoju strpljivost brate, ja bi poludio :smiley:

@zeki022, “Šta reći? Koju posluku porati-poslati?” LoL
Zanemari(N) moj post :hihi

@zeki022
Launch.ini ti je najvazniji tu. Stavi ga u root ili hdd-a ili usb hdd-a. Izmeni ga kao sto su pisali, prebaci installer folder ili na hdd ili na usb hdd, startuj xexmenu (izadjes iz fsd-a u ms dash i pod Games je), nadjes gde si stavio installer folder, udjes u njega, kliknes A na default.xex i pitace te da li hoces Update, kazes da hoces i to je to. Posle toga mozes da obrises installer folder.

LAUNCH.ini

ako vec ima A IMA GA ne treba ni da dira nista, vec samo da instalira DL 3.04 i tu se cela rasprava i prica zavrsava, gde ce da ga stavi i pokrene licni izbor, dovoljno je samo da ga INSTALIRA i odradi UPDATE kada ponudi isti i TO JE SVE. Digla se drama jbt oko ovoga za dzabe

ljudi shvatite da na RGH konzoli ne mozete nista da zeznete niti pokvarite jer vec imate NAND i sve zive podatke o istoj tako da sta god da joj fali odmah se vraca sve nazad…

Majke mi moje lakse mi je da vam zakuvan ceo nand sa dashlauncher patchevima i da ga instalirate tako nego ovako sto produbljujete jednostavnu instalaciju.

Nemoj da pitate jos da li trebam da pretisnem “A” kada pise install i onda da vas upuca covek :slight_smile:

“Boom, Headshot” :hihi

evo ovako sam napravio…folder Dashlaunch Version 3.04 cjeli prebacio na externi hdd …otisao na file menager ,usb nasao taj folder i u njemu ibstaler klik na default…izbacilo mi je hocu li pachirat i nadogradit…stisao OK zatim rebot…nakon njega sustav se dize al ne vidim nikakve promjene tj sve isto kao prije
aj probam to sve ponovo al nakon sto sam sad s f.m prebacio sve na hard od xboxa ponovio postupak i sad mi izbaci taj novi ekran …setnja po opcijama al jednostavno tu ne znam sto treba…normalno izađem i opet sam u starom dashu 2.2 1072
da naglasim poslusao studiovpc i nisam launch-niti ubaciva niti mjenja

Aman bre

Dashlaunch i freestyle dash nisu iste stvari molim ds mu beko okaci link da vidi razliku ima u jtag podrska, rekao sam vec instaliraj dl i IGRAJ COD niko nije rekao da ce tebi nesto da se promeni, dl su patchevi samo

Dzizs krajst, zakljucavajte temu i od sad svima po ban samo zato sto se nista ne cita

BOOM HEADSHOT!!! PO KRATKOM POSTUPKU

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

da ti pomognem procitaj malo http://www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-podr�ka/6479-sta-je-freestyle-dash-a-sta-je-dashlaunch-a-sta-je-dashboard-objasnjenje.html Nemas sta da vidis ti ni ne znas sta si instalirao, obicne patcheve za NXE…

FSD 22. je stara verzija mozes instalirati FSD 3.0(F3), ali ako ti sve radi kako treba nije potrebno.