Dashlaunch 2.28

ChangeLog

v2.28

• added rad.msn.com to weak blocklist
  • added *bing.net, *msn.com to strong blocklist
  • added glitch machine detection for xellLaunch to launch on flash xell-1f
  • added xhttp auth patch for 14699 (thanks Anthony!)
  • added signin notice dismiss (optionally disabled, only affects ‘ok’ type dialogs)
  • added intMu: to installer ini updater
  • added autoselect shutdown and auto off option for the “hold guide to shutdown”
    NOTE: that both these options can affect other things that use this type of dialog!
  • added optional temp broadcaster
  • added quick python script to cap temp broadcasts to a .csv file

www.megaupload.com/?d=B9ET9DMA

Pojavila se i verzija 2.29.

Changelog :

V2.29

- expanded temp broadcaster to include PE Name and path of current title
- added titleid and mediaid output to temp logger
- fixed a bug in unhandled-exception handler (could cause freeze/multiple consecutive exceptions)
- add title module PE name and path to exception log
- contpatch completely rewritten, now takes over checking license bits entirely for xam when enabled
    (may break... things, or allow some to work that shouldn't/crash)

Kako da se zameni Dashlaunch naprimer V 2.28 za 2.29 nisam našo nigde na forumu da piše.

stavis ga na usb i pokrenes XEX file

Isao sam da update dashlaunch al sam isao i da mi se promene podesavanje tj dobio sam skup pitanja na koje da odgovorim sa YES or NO pa ako moze pomoc u vezi toga. Pitanja su:

• Do you want to be able to relaunch from miniblade in NXE dash?
  • Do you want to enable FBDev’s ping limit patch?
  • Do you want to enable content unlock patch?
  • Do you want to console freeze at fatal errors?
  • Do you want to enable ability to region spoof with RB on game launch?
  • When a default tem is set and you are playing a DVD video or game started from NXE, force exit to NXE?
  • When you are playing XBLA game and use the exit option, exit to NXE?
  • Do you want to remove ability to go to system settings via miniblades?
  • Do you want block the xbox from finding system updates?
  • Do you want the xbox to exit default/dash on non-critical crashes?
  • Do you have uart hooked up and want to see debug strings?
  • Do you want dash launch to block LIVE DNS?
  • Do you want dash launch to block MS DNS aggressivety?
  • Do you want the power and guide buttons on IR remote to go to NXE?
  • Do you want to disable miniblades/HUD?

Ja sam bio odgovorio kako sam mislio i sve radi ok al eto sad sam primetio da mi xbla igre nisu otkljucane a verujem da je zbog ovog pa ako moze pomoc kako je najbolje da se podesi na ova pitanja

skini onaj moj launch.ini i zameni ga, imas ga u dashlaunh install temi, to sto si ti odgovarao je za pravljenje launch.ini fajla

Hmm skinuo sam taj launch.ini i ubacio ga u root hdd1 al i dalje isto, pa sam ponovo pokrenuo install dashlaunch samo sada nisam mu govorio da menja podesavanja launch.ini al sada imam drugi problem kad upalim konzolu automatksi me ubacuje u MS dashboard i nemam pojma kako da udjem u freestyle dash…

Xexmenu narezi i startuj

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne znam samo zasto cackate nesto ako posle ne znate da vratite, ako nesto radi ne diraj bre

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ma ne znam ni sam sto sam cackao al jbg :frowning:

EDIT: Resen problem, M007P mi je preko mail-a pomogao da resim problem. Hvala Mirko :slight_smile:

Zdravo, imam problem sa konzolom, od danas mi se zamrzava posle 30-40 sec u FSD-u, kad ga ponovo pokrenem opet posle toliko sec zamrzne. Nista nisam menjao od kad sam zadnji put igrao na njemu. Naslućuje li neko nešto možda?

Rešeno sa reset settings, M007P je ponovo bio tu da nesebično pomogne, THX M007P.