Pozdrav, drugari! Imam LT3.0 modovanu konzolu i zanima me na koji način je najbolje odraditi upgrade dashboarda, preko USB-a ili Live-a, a da ne rizikujem dobijanje permabana ili čega već?
Slobodno mozes na oba nacina, jednostavnije ti je sa live-a.
Ako je u pitanju sa 15574 na 16202 kao u naslovu.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Nije problem što se tiče jednostavnosti, mislim da mi ne bi bila prevelika frka ako uradim sa USB-a, ali kad već može da se uradi preko Live-a, uradio bih tako. Samo što sam hteo da budem siguran da ukoliko radim preko Live-a, da li je konzola čekirana na neki način i da li bi to moglo da donese neželjene posledice Hvala na odgovoru!
Konzola ne moze biti “cekirana” na taj nacin(nisam nikad cuo da je neko flagovan, ili banovan na ovaj nacin). Moze ti samo stokovati drive.
U ovom tvom slucaju se to nece desiti.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Slobodno uradi dashboard update LT+ 3.0 ce ostati na konzoli.
Hvala na odgovoru! Sad ću da ubodem kabl u ruter, pa da vidim šta i kako.
Dakle, pokušao da uradim update koji je rezultirao da se konzola restartuje i da mi E 66 error. Nakon toga sam isčupao ethernet kabl i restartovao konzolu preko ON/OFF dugmeta i startovala se normalno. Sad sam ubacio Crysis 2 disk čisto da proverim da li je sve kako treba što se tiče samog igranja.
Na koji način se rešava taj E 66 problem i zbog čega se u stvari dešava to? Ja sam samo ubacio ethernet kabl, upalio konzolu, testirao konekciju, sve prošlo kako treba i onda mi je sistem ponudio update, koji je išao do nekog trenutka i onda se pojavio E66 error, a na samoj konzoli znaci RROD-a (prestravih se :D).
Dakle, kakve su mi šanse da izbegnem gorepomenuti error i uspešno pređem na 16202?
Prvo imas novu konzolu, kao drugo imas odgovoreno, trece ako hoces da radis update uradi ga ne preteruje sa pitanjima.
Tema je zakljucana dobio si odgovor.