Dashboard upgrade sa 15574 na 16202

Pozdrav, drugari! Imam LT3.0 modovanu konzolu i zanima me na koji način je najbolje odraditi upgrade dashboarda, preko USB-a ili Live-a, a da ne rizikujem dobijanje permabana ili čega već?

Slobodno mozes na oba nacina, jednostavnije ti je sa live-a.

Ako je u pitanju sa 15574 na 16202 kao u naslovu.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Nije problem što se tiče jednostavnosti, mislim da mi ne bi bila prevelika frka ako uradim sa USB-a, ali kad već može da se uradi preko Live-a, uradio bih tako. Samo što sam hteo da budem siguran da ukoliko radim preko Live-a, da li je konzola čekirana na neki način i da li bi to moglo da donese neželjene posledice :smiley: Hvala na odgovoru! :slight_smile:

Konzola ne moze biti “cekirana” na taj nacin(nisam nikad cuo da je neko flagovan, ili banovan na ovaj nacin). Moze ti samo stokovati drive.

U ovom tvom slucaju se to nece desiti.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Slobodno uradi dashboard update LT+ 3.0 ce ostati na konzoli.

Hvala na odgovoru! Sad ću da ubodem kabl u ruter, pa da vidim šta i kako.

Dakle, pokušao da uradim update koji je rezultirao da se konzola restartuje i da mi E 66 error. Nakon toga sam isčupao ethernet kabl i restartovao konzolu preko ON/OFF dugmeta i startovala se normalno. Sad sam ubacio Crysis 2 disk čisto da proverim da li je sve kako treba što se tiče samog igranja.

Na koji način se rešava taj E 66 problem i zbog čega se u stvari dešava to? Ja sam samo ubacio ethernet kabl, upalio konzolu, testirao konekciju, sve prošlo kako treba i onda mi je sistem ponudio update, koji je išao do nekog trenutka i onda se pojavio E66 error, a na samoj konzoli znaci RROD-a (prestravih se :D).

Dakle, kakve su mi šanse da izbegnem gorepomenuti error i uspešno pređem na 16202?

Prvo imas novu konzolu, kao drugo imas odgovoreno, trece ako hoces da radis update uradi ga ne preteruje sa pitanjima.

Tema je zakljucana dobio si odgovor.