Zahvaljujuci najvernijem Souleru na ovim prostorima kao i na forumu, daemonkilleru, xboxrepublika ima ekskluzivnu recenziju Dark Souls-a 2. Recenzija koja je pisana srcem a ne naredbom ili radi neke zarade.
Ovim putem se admin team zahvaljuje daemonkilleru na odlicnoj recenziji a ostali trk na ovaj link, pa hvalite, kritikujte, komentarisite i uzivajte
[SIZE=3]
**Ovim putem jos jednom apelujemo na sve clanove foruma: ukoliko mislite da mozete napisati recenziju za neku igru, ne cekajte, upalite word, obratite paznju na šćčđž, i pustite mašti na volju. Opis ne mora biti ni predugacak ni prekratak. linkujte par slika u dokument, pa kontaktirajte ili mene ili robotnjika, ili posaljite dokument na [email protected] Gold member ce opravdati svoj membership, dok ce obicni clanovi foruma dobiti velik sansu da postanu gold member ako ne i direktni promotion u gold membere **[/SIZE]
Svaka cast demonu na odlicnom review-u. :da: Dobro sam se smorio kada sam procitao da se nakon svake smrti health bar smanjuje i vidim da ce mi otici i ovo malo zivaca sto mi je ostalo.
Auh, ala ste ga dizajnirali, svaka čast Hvala svima na pohvalama, ovo je napisanu u jednom dahu, bukvalno za manje od sat vremena, jer se imala inspiracija Ako imate neki predlog kako bi moglo bolje, slobodno mi javite
@daemon svidja mi se sto si ti napisao pogotovu sto znam koliko si se udubio u problematiku igre, imas iskustva iz igre, takodje skupljao si znanje i iskustvo sa svih strana tako da cista 10ka.