Ljudi pomagajte! Dakle nikako neće da mi uđe u igru, uvek me izbaci u NXE iz FSD-a, krene prvo ono za kinect, kinect se aktivira i “tras” u NXE. Pokušao sam i sa GOD ripom i sa nekoliko različitih source-ova posto sam mislio da sam skinuo neispravnu igru ali neće pa neće… Konstatno mi izbaci onaj prozor Game Error sa tekstom: “The game couldn`t start . Try downloading game again. For more help… bla bla bla” Inače FSD je 2.2 (Rev1072) a verzija kernela je 2.0.14699.0.
jel imas napravljen KINECT ID? Ako ne vrati se u NXE idi napravi kinect id da ti prepoznaje lice uz profil i namesti na auto signin, prodji kroz sve korake namestanja ID-a pa javi onda sta se zbiva, meni radi ta igra normalno…
Sa internog HDD-a… Da da radi sve ko podmazano, čak sam skoro imao problem sa CoD - Black Ops 2 ali sam instalirao novi Dashlaunch i sada i novi CoD radi… Samo mi Dance Central 3 pravi problem…
hmmm hmmm vidi ajd ovako, sutra popodne oko 18-18:30h (ne mogu pre), posto sam sada vec polu pospan, ne vidim na oci, napravicu ti ja novi nand na 15574 dash ili na 16197 pa cu ti poslati na mail pa cemo da vidimo onda sta radi, mozda ga to kolje… samo ustekas usb dok je u XELL podignuta konzola, sacekas update, ugasis, cekas minut palis opet, instaliras avatar update i to je sve
ajd poslacu ti na mail sve komplet sutra pa cemo da vidimo onda sta se zbiva
nista sutra se cujemo pa cemo da vidimo ako radi posle dash update-a onda je to problem, ako ne onda je problem u samoj igri i moras da juris drugi rip… ajd prvo ovo da eliminisemo nista ne skodi da imas poslednju verziju dasha heheheh
inace sad bas radim kod mene iz vec hakovanog nanda da vidim jel ok tako, ako jeste onda ces da izvuces nand sa 360 bla bla tool kako se zove mozak mi stao hehehe
Proradilo je sve cim sam updateovao tj. flashovao konzolu i ubacio novi FSD3, a nista ne bih uradio bez pomoci Vlade tj studiovpc-a Hvala jos jednom na ulozenom vremenu tvoj sam duznik
Odoh da djuskam uz Dance Central 3, moze da se zatvara tema