Znam dobar je Joomla, ali nemoze da uradi to sto ja hocu.
Nemogu nikako da se snadjem na njemu. Gledao sam razne tutorijale. Ima dosta pluginova i raznih modova.
Dobra ti je predlog. Mozda ako budem za skolu radio sajt probam malo da eksperimentisem.
Imam jos jedan forum gde nemam sajt. Tamo sam testirao Joomlu.
Da ti pravo kazem FrontPage ako se savlada savrseno posao radi.
Lynda ima veoma dobre tutorijale. Glavno ti je da znas dosta o PhotoShop-u. Ostalo je kako ubaciti tekst na sliku.
PS: Expression web je mozda cak bolji od Dream-a. Nesto sam na preskok gledao i veoma mi se svideo.
Naravno i za njega je skinuta lynda.
Jednom davno kada je ovaj forumu cinila manja grupa ljudi,koji su i dan danas otprilike prisutni ,neko manje,neko vise, ja sam otkucao pozamasan tekst uopsteno o Xbox-u 360 koji je stojao kao sticky …
Cist Copy - Paste meni licno ne smeta,ali mi se nekako u etru onda gubi poenta celog GS sajta/foruma.
Mozda ti fali malo autenticnosti ,nesto zbog cega bi neko dosao na tvoj sajt da vidi dobije neku informaciju.
Recimo Matchmaking tema. Originalno ime,nisam ga sretao ranije… Kontas poentu…
Upravo to, previse je ovakvih sajtova, tvoj kao i svaki drugi nema nishta interesantno…
Morash biti malo originalniji!!!
Ja evo realno nemam nikakvu nameru da ti cesto budem na sajtu, iole forumu, jer necu nishta novo saznati…
Kontash?
Ovako malo grublje sam ti morao napisati da bi nekako uvideo o cemu ti govorim… Ako ti je sajt cisto onako za vezbu, e onda vec moram da te pohvalim…
Samo da malo naucis kako da baratas clancima i na konju si :bla:
A inace, vidim sve manje i manje aktivnosti, cemu sve ovo kada ima samo 2-3 posta za ceo dan?
Sad, ne bih da budem pametnjaković, iako to vrlo često jesam (šta godine urade čoveku :)) ali, šanse da nađete nove članove i da ih zadržite su blizu nule. Svako ko je iskusio čari interneta i gaming foruma (recimo, naših) je već našao svoje mesto na istim. Novi članovi ne dolaze tek tako. Ali svejedno, nemojte se predati.