Da li vam je force feedback (vibration) ukljucen ili ne?

Evo jedan mali poll cisto me zanima da vidimo da li drzite ukljucenu vibraciju na gamepadu ili ne? Ja licno ne, sta znam smara me to kad me drma a i duze traje baterija kad je iskljuceno…

pa da vas vidim…

uvek drzim ukljuceno, naviko sam. ali eto drugar kome si radio JTAG, je bukvalno izvadio iz joypada FF, zato sto se u nekim igrama ne moze iskljuciti. :slight_smile:

heheh pa u svakoj mogucoj moze :), iskljucis vibraciju kroz preferences u samom dash-u i nema sanse da radi u igrama, to ti je onda default postavka za svaku igru, iako u igri pise ON ona je iskljucena

Uključena non stop ali sam primetio nešto dok sam igrao Mass Effect 2 i skupljao metale…

Dakle, vibracija na levoj strani gamepad-a mi je dosta slabija, sada ne znam da li je to jer je s****no nešto unutra ili zato što je jednostavno, eto, tako…

jedan motorcic je manji od drugog inace, normalno bi trebalo da je

Zanimljivo je što imam 3 wireless gamepad-a i nije mi palo na pamet da probam… nego čekao da neko napravi temu pa pitao :).

Hvala na odgovoru.

nikad ne igram igru sa vibracijom,zanimljivo jeste ali mi je nepotrebno!

Od kada sam kupio quick charge kit uvek upaljena neke igre verovatno nikada ne bih ni presao bez nje(L.A. noir)…a i pojacava mi filing dok igram tipa u nekim igrama kada ostanem sa malo health-a vibrira kao otkucaji srca i ti fazoni…mada je u nekim igrama uzas tipa rally igre,prokletinja vibrira non stop pa me i ruke zabole posle dva sata kao da sam stvarno vozio xD

Dosta mi smeta dok igram, pogotovo u shooterima pa je ugasen. Pali se samo za LA Noire :smiley:

upaljeno, radi, nisam primetio da smeta, u MW3 bezi iz ruku :slight_smile:

Meni upaljeno uvek nekako kad igram igricu i neosetim vibraciju po 15min jako mi je cudno!
Sto se tice baterije “Im going to turn it on unlit the baterry Die!” hahah…

Isključeno uvek toliko me nervira da ne mogu uopšte da se koncentrišem na igranje odvlači mi pažnju !

Ugaseno, kad god sam u stanju da ugasim jer ima igara koje nemaju tu opciju.

+1 :slight_smile:

meni uvek upaljen
nem pojma naviko se ostalo od starog sonyja
a ni nesmeta mi igram sasvim normalno

Ukljucen, mislim da pomalo doprinosi osecaju uvlacenja u akciju na ekranu… Sto se tice baterija, ne znam zasto jos nisam kupio recharge pack kada sam dao mnogo vece pare na nepotrebne gluposti, ali vec duze vreme koristim punjive tako da ne vidim zasto bih stedeo na tome.

Ukljucen uvek, mnogo doprinosi uzivanju u igrama. U Forzi me “upozorava” kada proklizam, kada se krecem uz ivicu staze i kada nekog zakacim, u Fifi kaze kada lopta pogodi okvir gola itd. Shooteri su druga prica :slight_smile: Sve u svemu ne vidim zasto bih iskljucio…

Ukljuceno uvek. Meni se mnogo svidja funkcija vibracije, to mi se cinio kao pun pogodak za celu gaming industriju, i gde god sam mogao da ukljucim vibraciju, uradio sam. Iako trenutno nemam xbox 360 niti ps3, imao sam, igrao sam, a i imam druge starije konzole, isto i na PC-ju mi je dzojstik sa vibracijom (koji doduse i ne funkcionise bas najbolje, tek ponekad se ukljuci, jeste jaka, ali se retko ubaci), i znam da cu drzati na ovom xboxu ukljucenu kad mi stigne. :slight_smile:

Ukljucena, osim kada su mi baterije prazne, pa zelim da produzim igru malo. :wink:

Ponekad nervira, ponekad je korisna. Verovatno je najbolje kombinovano. Po ukusu i potrebi.

Obavezno ukljucen:)