Da li je neko probao brend MediaRange DVD + R DL?
Da li radi dobro?
Da li je neko probao brend MediaRange DVD + R DL?
Da li radi dobro?
Skoro reznuo 7 kom na 2.4x i sve ko po loju:star:
Na njima kad rezem imam problem. nece da mi pokrene naruto ultimate ninja storm 3, a ninja storm 2 sa install dodje do 7% i prekine da cita. ima li neko resenje za to?
Naravno da ima. Ajd sad ti nama lepo daj ove informacije: http://www.xboxrepublika.com/pitanja-oko-rezanja-diskova/8293-kako-pravilno-postaviti-pitanje-sablon.html
I procitaj od A do SH ovaj tutorijal: http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-tutorijali/3311-mega-tutorijal-kako-proveriti-patchovati-i-pravilno-narezati-bilo-koju-igru-up-to-date-24-03-2013-a.html
ja bih savetovao Verbatim i samo verbatim, jer ne vredi bacati pare na ostalo, kupis neke druge puknu 2-3 svede ti se na isto finansijksi kao da si u startu kupio verbatim i znas da ce svaki da radi… tako da…
plus sto XGD3 moras na verbatim ni na sta drugo ne moze
Nema gore marke na trzistu, od 10 kupljenih 10 su baceni ili nisu lepo narezani, pa ne mogu da se instaliraju diskovi. Za XGD3 igre, kao recimo Ninja Storm 3 moraju Verbatim diskovi, dok za recimo Ninja Storm 2, koji je XGD2 bi mogli da prođu i MediaRange, ali su zbog “kvaliteta” neupotrebljivi najcesce nakon rezanja
e to do xgd3. Rezao sam ga na MediaRange i radi. Lepo se instalira :3
Kako radi i instalira, kada si se u prethodnom postu žalio da ti ne pokreće ni Storm 3 (XGD3) igru ni Storm 2 (XGD2)?
ja bih rekao da ne radi lepo… nisi narezao po pravilu, jel si isao na truncate?
Nisam radio truncate. Koristio sam Payload Burnermax tool.
hmmm pa pazi moze da prodje jednom dvaput, ali da ne valja to i dalje stoji, ta marka u svetu diskova je od prilike kao sto je fica u svetu automobila danas… u stvari gore od fice, princo je jugo npr hehehe
Moze ali je kvalitet medijuma los, moraces da menjas laser na konzoli jer ga vise opterecuje jer je providan i on se muci da ga cita… Ako hoces duze da igras narezani dvd i da ga imas kao i da konzola cita verbatim koristi, takodje i laser rezaca vise se trosi…
Bolje Maxell ili Verbatim, na oba ces rezati bez problema i moci instalirati svaku igru 100%.
Znaci ne vredi ti juriti neke tako sa strane diskove samo zato sto su jefiniji jer ces se onda samo nervirati zbog gresaka u rezanju i neces moci instalirati.
Za xgd3 rade ok i AONE diskovi.Daju losiji scan u kprobe ali instaliraju se i rade ok.
Neznam koliko su safe za live,ali ako neko pika offline, preporuka.
Ako ti nije tesko uradi kprobe2 test i okaci sliku
Za XGD3 samo Verbatim-najsigurnije
Btw. ovo je davno reseno…
lock