Da ali ako otkriju da imas rgh ide ti ban!!!
A bacanje para na dodatni, veći hard disk? RGH jeste pogodnost samo nekome ko želi da igra (daleko) više od 50 igara. Teoretski, 45 evra je 5040 din, to je 42 Verbatim DL diska po 120 din. U prevodu, ako neko ume da reže (ima živaca i vremena) ili eto kupuje po 250-300 din i igra samo 15-20 igara, ne treba mu RGH. Da ne spominjem koliko manje ljudi igra na tom Linku od Live-a i koje sve igre ne možeš da igraš preko Linka, a preko Live-a možeš. List of Xbox 360 System Link games - Wikipedia, the free encyclopedia
Naravno, svako ima pravo izbora i neka bira šta je bolje za njega. Ne sumnjam da nekome zaista koristi, ali neka se zna i šta gubi. Live se može nabaviti i za malo para.
Kakav ban kad konzola sa RGH i ne ide na live??? Nema dakle nikakav ban, za razliku od situacije ako ides na live (platis pare) i onda rezes igre (platis pare) i onda skontaju da igras pirata… e onda mozes da popijes ban… cisto da se zna koje su prednosti
jos neke prednosti RGH-a… gomila arcade naslova medju kojima ima igara koje radije igram nego neke punokrvne naslove a zatim DLC-ovi za dzabaka… realno ko ima kinte njemu RGH ne znaci mnogo, ostalima znaci prilicno
Jos niste sigurni sta je bolje? Evo i jos jedna sitnica, igre za RGH su manje… sto da skidam 8giga kad mogu 5giga i da ne skida 3giga garbage bajtova jer igra nije ripovana…
Zatim, eksterni hard… Zar mora? Sto ne bih drzao igre na PC-u na kome sam ih i skinuo (u pitanju su ripovi znaci ne zauzimaju nikad 8giga) a kad mi se igra umesto da rezem disk prebacim na usb flesh (koji kosta oko 1000 din). Sa rgh mogu da igram igre sa flesha.
Naprimer kao sto je slucaj na xbox repulika kada se konzola rgh onda dobijas 200 gb prostora igara a neki to rade da bi dobili igre na hdd i idu na live pa ih banuju!!!Moras malo vise da ucis!!!
@Max Payne-nemoj vise molim te da siris dezinformacije. Ako ima nekih nedoumica, sacekaj da odgovori neko ko se razumije vise od tebe
Ja se ne sirim nego kazem realno neko ce da rgh konzolu naprimer na xbox republika jer ide 200 gb hdd igara,jer jedna igra da se ubaci na hdd kosta minimum 5 eura a noviji naslovi naprimer kao sto su max payne 3,far cry 3,…kostaju od 10 do 15 eura.
niko nije rekao da se ti siris nego da siris dezinformacije, a to je upravo ono sto radis, malo dezinformises, malo pricas nejasnoce, veruj mi nemam pojma sta si sad objasnio sa ovim evrima i gigabajtima… mozes da ubacis igru sam kako hoces i ne kosta te nista, sta pricas covece?
@Max, Trebao bi se zvati “Max Pain”… :facepalm:
Max Payne se pise a ti ako ne verujes ukucaj na net max pain pa vidi da li iko pise max pain Uci engleski!!!
Ako tebi nije 11 godina, bog me ubio xD hahahah
Btw, “Pain” znači bol na eng… A pošto je ti zadaješ svima nama, ime bi ti prikladno stajalo
Ok, osim sto siris dezinformacije u vezi RGH, vec se drugi put snishodljivo obracas drugim clanovima. Zarad srece svih nas, kontrolisi se i odgovaraj smireno i normalno
Hoce da kaze da si davez, prevedeno na srpski, a ikaran ti rekao da ne pricas o stvarima koje ne razumes i zbunjujes ljude, si sad razumeo?
@Lordish tacno je da se bol na engleskom pise pain ali igrica se zove Max Payne
xaxa e ovaj Maxa Bolic me nasmejao do suza…car si mali!
“Epistula non erubescit!!!”
Ne lezi ti Max Payne, Diablo je pravi nick za tebe!
evo dokaz
Nije nuzno bacanje,sta recimo ako ima vec ugradjen originalni hard?..a i realno ma koliko znao da rezes,uvek se moze desiti da prsne disc,bilo zbog samog kvaliteta medija,bilo zbog nekog opterecenja racunara u trenutku rezanja…da ne tupimo,svako radi onako kako misli da valja i kako njemu najjvise odgovara.Meni je RGH,sto se tice licno mene,jedina opcija.Ne volim da bacam pare na originale,nemam crossflashovan rezac,ne igram na liv-u,a i nisam neki kolekcionar,odigram ono sto mi se svidja i “paljba sa harda” u vecna lovista!
Banujte me ako ovaj Max Payne nije onaj sto je dobio xbox gladovanjem.
reci im!