Kupio sam konzolu preko oglasa stariju i na njoj je bas stari sw dashboart 2.0.12625.0 lt je 2.0… Narezao sam igre po uputsvtu ( pes14 i fifu ) ali obadve igre mi traze update sa diska. Covek koji mi je radio flash rekao mi je da nikako ne updajtujem i sta sada da radim ne mogu ni jednu noviju igru da igram. Ako uradim update jel moguce da pokvarim nesto da ne cita piratske diskove vise … Inace jel mogu preko usba da uradim update kao sto ima ovde na forumu uputstvo pa da bude sve ok ?
Hahahahaha… Postoji pretraga na forumu… Na ovaj problem ima bar 100 odgovora… Ali opet… Mislim da ti je update vratio drajv na fabricki… Tako da ce opet morati fles, tacnije opet flesovanje drajva… A to vec mora neko ovih majstora sa foruma da ti odradi… Nego zar fifa i pes nisu XGD3?
Moraces da updateujes dashboard kako bi igrao, ali posto imas mnogo star dash vratice ti fw dvd drajva na stock, sto znaci da ces morati ponovo da ga flesujes (po mogucstvu na lt+ 3.0). Mocices da updateujes preko usb-a, imas uputstvo na forumu a i na zvanicnom Xbox sajtu. Pogledaj oglase, dosta ljudi radi flesovanje.
P.S. Zamolio bih te da stavljas normalan naziv teme.
Znaci bolje da ne updejtujem nego da odnesem kod ovog coveka da mi ljutski flesuje ? Nisam nista dirao rade stare igre ali noce neve jel traze update…
Moras u svakom slucaju da saljes na flesovanje
MORAS da updateujes da bi igrao najnovije igre. Dzabe tebi LT+ 3.0 ako kad ubacis disk ti trazi update da bi igrao. A kako imas stari dash, update ti vraca fabricki fw (ne mogu narezane igre). Prvo updateuj pa salji na flesovanje.
Druze tako je kao sto su ti rekli, gubis LT cim dignes dashbaord na veci za novije igre. Moraces da radis fleshovanje na LT+ 3.0 ne moze da se izbegne posle update-a.
Igraj starije igre koje ne traze update. Kasnije objani servi**** da vrati na stock, odradi update dash-a pa tek onda da stavi LT+3.0
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Ok hvala svima, cuo sam se sa ovim covekom i on mi kaze da za moj drive moze samo lt 2.0 ?
ok verovatno imas stariji model drajva koji moze samo na 2.0
ali poentu koju nisi skapirao od gore pometutog je sledece
ti imas 12625 dash, cim predjes 13146 tvoj drive se vraca na fabricki firwmare tj gubi LT, i opet mora da se flesuje posle update-a, eto to je problem nebitno koji LT, samo sto ce da nestane u procesu update-a i morace opet flesovanje kako god okrenes
Neki hitachi ne menjaju fw i ostaju na istom, mislim na driveove iz xenona nemaju XGD3 podrsku hardwareski pa MS nije imao potrebu da pravi novi Fw…
Poslato sa tastatrue koja pravi greske!
heh neki, a koliko ih u praksi ima mozes ih nabrojati na prste jedne ruke…
Drugari sredio mi je majstor sada rade novije igrice sada mi je dash 2.0.16547.0 . Hteo sam da igram malo na live igrice medjutim trazi mi update :))) ako ga updejtujem da li ce da mi pokvari flash da ne mogu vise da igram igrice ?
ako imas 16547 i hoces na live, update koji ti nudi je za samu igru, potvrdi slobodno, ako pise velicina tu negde do 50MB onda je to
Ali on mi i kada igra nije ubacena i kada hocu profil da konektujem na live trazi update…
sto znaci da 16547 onda nemas, ne kontam
nego reci mi jel imas kinect mozda? Ili jel ti avatar siv? Konzola jel ima hdd ili internu memoriju tipa 256-512MB?
slikaj ekran i posalji sliku da vidim sta ti trazi, ovako napamet preko tarabe ne vredi vise
evo napravio sam video. Nemam hard i imam memorisku od 64 https://www.youtube.com/watch?v=3u1QPUFCU-k&list=UUhWZTc2uYliRPktQ5wamyfw
Ne znam kolika je interna memorija boxa
treba ti oko 150mb i vise za avatare i kinect update da sve radi, zato ti i trazi. uzmi flesh memoriju i ubaci na konzolu, formatiraj je u storage i instaliraj taj update obavezno napravi 2gb particiju minimum i uzivaj
znaci nece da mi unisti fles da ne mogu da igram… Inace nemam kineckt… I jos nesto jel trebam nesto da uradim da me ne bi banovali ? Posto sam nov u svemu ovome konzola mi je flesovana na LT 2.0
nece da ti se unisti fles, trebas da rezes igre po MEGA TUTORIJAL-u i to je sve