Da li je ovo normalno?

Kupio sam Rezac,LITE ON I has 240-04 D I flashovao sam moji xbox na LT 3.0
podesio sam Imgburn bas kako treba I stavio sam da narezem Sleeping Dogs sa Verbatium diskom i izaslo mi je error da ne moze sve da stane na disk,kliknuo sam nastavi,pa mi onda izadje ovo: ERROR - SET L0 DATA zone capacity FAILED!
Reason : Invlalid field in CDB. Kliknuo sam da nastavi,I rezanje je stalo na 97 kada sam ga prekinuo i izvadio disk.
Nisam jos presao igricu ali za sada sve dobro radi,pa sam teo da pitam da li sam mozda negde napravio gresku ili je sve ok.Hvala unapred :slight_smile:

Imas desetine tema u ovom delu foruma pa procesljaj malo… Nije narezana igra kako treba. Tacnoje nije Live Safe…

Na tom rezacu se mora staviti custom fw. Ili da se reze sa payloadom(ako je podrzan)

A pre toga bi trebao da procitas pravila foruma oko naziva tema.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Imas temu za ovakve stvari, objasnjeno je detaljno. btw taj DVD mozes da bacis.

Ja ne igram preko live-a tako da je to uredu,ali igra za sada dobro radi,desi se neki bug da ne ocita svet ispred mene ako idem mnogo brzo,ili da propadnem kroz zemlju,ali osim toga sve mi je dobro,samo sad imam NOVI PROBLEM,ocu da narezem XGD2 igru,Aliens:Colonial Marines preciznije,ali Kada ubacim disk i stavim da se nareze,on se zaglavi na writing leadin,I nista ne nareze. :frowning: restartovao je rezanje 20 puta I nije nista narezao

Podrzan je max payload I to mi je sve ispalo ok za sada mi igra dobro ide,takodje ne idem na xbox live.I imam jos jedan problem ako bi mogao da mi resis,napravio sam novi thread ili post kako god,pa ako bi mogao da mi odgovoris na pitanje puno bi mi znacilo. :slight_smile: