Ljudi imam problem nemogu da se odlucim da li da cipujem xbox 360 ako cipujem nema multiplayer, a ako ne onda necu igrati sve igre koje sam naumio (cod mw3,bf3…) jer su skupe?
Imaces multi i ako cipujes, tj. flesujes… Krecu se oko 50-60e…
sacekaj sa fleosvanje,svi cekamo LT 2.0 koji ce uskoro nadam se izaci.Sa flesom mozes na live tako da neznam odakle ti informacija da nemozes…
Da mozes ali mogu i da te banuju! I sta je oko 50-60e!!!Akiris flesuje za 2500 din.
[SIZE=“2”]Mislio je na originalne igre za Xbox 360, krecu se oko 50-60 evra.[/SIZE][SIZE=“2”][/SIZE]
Originali se mogu naci i za 30-40e ali zato nemoram da mislim da li ce me banovati ili ne!!!
Ali je puno dati toliko para za jednu igru, zato sam i postavio ovo pitanje!
Originali se mogu naci i za 30-40e ali zato nemoram da mislim da li ce me banovati ili ne!!!
Ali je puno dati toliko para za jednu igru, zato sam i postavio ovo pitanje!
Sam si sebi onda odgovorio sve…
[SIZE=“2”]Upravo tako.[/SIZE]
HELOOOO nemojte da flashujete konzolu kupujte iskljucivo originale i to iskljucivo u nasim prodavnicama po 5 puta vecim cenama. Nemojte da narucujete iz inostranstva za 15 evra vec hranite nase trgovce.Igrice jeftinje od 7k din. nemojte ni gledati.
Šta ti je bitnije kampanja za jednog igrača ili multiplayer??Prvo vidi prednosti i mane i jedne i druge opcije dakle flash(jeftinije igre) ili originali (skupi ko đavo+pretplata za live) Ja sam bio za ono prvo kada sam napravio ono za simstemsko igranje xbslink
Treba ovde lock :call
imate temu za prepucavanje piraterija vs. originali, sledeci ko krene ovde o tome dobija iznenadjenje
Imam xbox nesto vise od 2 godine.Cepao sam multiplayer celo leto 2009, dok mi nije istekao “promo period” live gold-a.To je bilo nesto najbolje i najzabavnije sto sam doziveo u svojoj skoro tridesetogodisnjoj karijeri gamera :).E onda sam malo skidao demoe, medjutim shvatio sam da od toga nema ‘leba i uplatio gold za godinu dana.Nije proslo ni mesec dana…smrc…svi znate sta se desilo tog novembra 2009.Od tada xbox mi uglavnom kupi prasinu na polici, s’ vremena na vreme odigram poneku novu igru…
Elem, poenta je, za dobru za**banciju (live) mora i dobro da se plati.Super je to, ovaj-onaj firmware, ali ako cu svaki put da zazirem kada se kacim online, da citam forume i pratim “scenu” sta se sme a sta se ne sme, i opet samo jedan dan da dozivim samarcinu kad se zakacim, onda dzaba.
A sto napisa gore abajound, ne treba biti magarac, mogu dobre igre za mnooogo manje pare da se nabave (doduse ne najnoviji naslovi) i da se uziva do mile volje, prvo u single playeru, a onda u onom mnogo boljem.
Pazaricu lepo ovaj novi slim bez hard diska i bez modovanog citaca, uzeti 2-3 igre (tipa CoD i Gears) i bolje cu se zezati nego sa svih ovih 50 igrica sto imam, a mogu samo da ih soliram.
Sto bi rek’o moj deda “Ko se na mleko opece, i u jogurt duva”