Ovo mi je treći put da sam igri dao šansu, posle onog fijaska sa početka i dugo posle toga ovo sada sa 2.1 updateom je druga igra bukvalno…
Treća sreća ![]()
Panam ![]()
Provodim kraju CP2077. Na momente igra blista ali veci deo je smaranje. Talk sa ovim, talk sa onim, talk sa ovim…auuu brate umrecu od ove talking igre. ![]()
Ako neko od vas igra na PC-u i ima RTX 20/30 GPU, od nedavno ima mod koji pretvara DLSS FG u FSR3 FG.
Isprobao sam i ekstra radi. nema UI bagova. Jedina začkoljica je što base fps treba biti 60 ili viši, inače se ne oseća kao da ima više fps ako je manje. Npr. native 30 fps + FG u 60fps nije smooth kao native 60fps.
nadjoh jedan primerak ovoga, covece kakva su auta nekad bila, s emocijom pravljena, pogledaj sedišta ![]()
@SlobeX gde vidjas testerosu? ![]()
Pratim oglase ![]()
Znaci nista od nagrade za on-going GotY game
Dobice OUTGOING nagradu ![]()
Krenuo konačno Phantom Liberty, namerno sam ga odlagao do kupovine OLED-a.
Prvi utisak, čoveče, koliko je drugačija igra u odnosu na pre 4 godine kad sam igrao base. Sve je nekako ispeglano, bukvalno igra klizi na SX u Performance modu. I naravno brutalno izgleda na G5 OLED-u. Jedina mana eto ostade, prazan grad, nekako nema živosti.
Za sad sam nekih 2h u DLC-u i moram reći da mi se premisa itekako sviđa, čak možda i više no base story.
Jedino mi jedna stvar nije jasna:
Night city je pun žutih uzvičnika (misija), nije mi jasno da li su to sad neke nove misije, koje su dodavali, da li su Phantom Liberty misije, mada nema ni smisla da su izvan DogTown-a ili su to stare misije, koje sam već prešao, ali su ponovo open, jer je priča DLC-a smeštena vremenski negde u drugoj polovini Base kampanje?
Znam da su dodavali neke misije, al jel moguće da ih je ovoliko, sigurno nekih 20-ak. Moraću da opalim screenshot kad dođem kući.
Sta je ovo? Neki DLC ili nov deo?
Pa bio je jedan DLC. Šta bi ti ? Još ?
A drugi deo može tamo za nekih desatak godina ![]()
Pasta je onda ovo sto je okacio?
Pa pogledaj video ![]()