Treba nekako odoleti iskusenju i sacekati next gen verziju.
Nije mnogo zahtevno uopste. Naravno ako su im tacni ovi zahtevi.
Sve dok ne budu modovi, onda Äe zahtevi drastiÄno da skoÄeā¦
Pre modova ceka se oficijalni patch sa RTX-om i ostalim next gen poboljsanjima.
Nisam siguran da li ce PC od starta dobiti next gen fejslift, verovatno nece, tako da ove zahteve treba uzeti sa rezervom, 1060 sigurno nece biti recommended za 4K RTX verziju.
Ovo ili dobar PC ili next gen konzolaā¦
Sigurno da Äe nova generacija grafiÄkih kartica doneti i neka znaÄajna poboljÅ”anja u smislu grafike.
TH kaze da ce ipak trebati 1800$ za PC da potera Cyberpunk onako kako prilici (ili neka od next gen konzola, dodao bih)
Koliki hype oko ove igre, ako se desi da neki segment ne valja (po meni borba prsa u prsa u prvom licu nikad nije bila izvedena kako treba, a ni ovde nije niÅ”ta bolje za sada) pojeÅ”Äe ih žive.
Ja cu cekati XSX upgrade necu da kvarim uzitak
Au ja ne znam da li cu biti karakter. Pogotovo sto se ne zna kada izlazi next gen upgrade. Mozda tek sledece godine?
I igra Äe sledeÄe godine
Jezik pregrizao
Sigurno sledece godine, ali ne verujem da cemo morati bas dugo da cekamo.
Ima opet da odlozeā¦
Standardna prica, svi ce malo da kukaju zbog developera koji godinu dana pricaju viceve i gadjaju se papirnim avionima pola vremena a posle crunchuju mesecima, to je problem industrije, ljudske prirode, menadzmenta, radne etike. Na kraju pamtice se samo finalni proizvod, brojace se pareā¦
Crunchovanje se lako izbegne sa dobrom organizacijon i vecim brojem ljudi, ali tako stvari prosto funkcionisu, bez tog pritiska, ocigledno bi se ovakvi projekti otegli u nedogled. I ne samo gaming, sve u zivotu. Ti isti ljudi su crunchovali ispite na fakultetu. Tako mi funkcionisemo kao ljudska vrsta.
Inace svaka igra je toliko nezamislivo kompleksna da je pravo malo cudo kako na kraju uopste izadje kao finalni igriv proizvod. Bilo koji biznis sistem na svetu funkcionise u nekakvom stanju polu-raspada, implementira se u fazama, a ovamo ocekujemo citave nove virtuelne svetove, savrseno ispolirane i bez bagova. Nismo svesni koliko je jedan GTA kompleksan i koliko je moderan gaming privilegija vremena u kojem zivimo.
Jos malo! Živeo crunch!
Ovaj bundle bih veÄ odmah uzeo
Samo da dodje vise taj prokleti novembar