<@c4eva> analyzing first xbone original disc, cod:ghosts!
SO IT BEGINS
<@c4eva> analyzing first xbone original disc, cod:ghosts!
SO IT BEGINS
Nek mu je sa srecom
heheh i ja kazem isto, bitno da se odmah radi na tome, dark side never sleeps
Osecam da ce biti na prodaju banovanih konzola, kolko ti dusa hoce…
heheheheh pa to je bilo i sa 360, setite se samo velikog 2009 ban wave-a… tragic
Jucer Ps4 sad XO… Lijepo lijepo hehe
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Oces pirate idi offline
Sto se tice BD hacka to je isti onaj koji nikada nije dosao na PS3
Prvo da odigram The Division i da se smorim sa tom igrom, e onda cu razmisljati o pirateriji i offline igranju heheh
auuuu bice gadno zeznuta je protekcija za BD, ista ona koju ima i PS3 bd drive, koja ni dan danas nije provaljena (jer je bilo drugih nacina za igranje)
[2013-11-16 03:41AM UTC] #fw <c4eva> XG4=XboxGamedisc4 – Bluray Disc Type Identifier from PIC (Permanent Information and Control data zone) on the disc!
bar znamo da je novi tip igara XG4 ili XGD4 kako god
inace uspeo je da dumpuje COD Ghosts tricavih 47GB
Znaci nece skoro piraterija… Sto mi zao…
pitanje je da li ce, ali znajuci TX i da im je dupe zinulo za pare isto koliko i MS-u bice sigurno, samo je pitanje kada kao i uvek
<@c4eva> whoops, ghosts=40Gb not 47
wooo pisem sam sa sobom
Xecuter: You wont see anything until next year
sto se tice hakovanja konzole…
Sad će next year za mjesec dana…
da da to je funny part hehehe ali verovatno je mislio da nece u skorije vreme, treba jos igara da se analiziraju da se vidi na kom principu sve radi, pa verovatno se ceka i neki drugi BD drive u konzoli da se pojavi…
C4eva je provalio BD drive od ps3 nikada nije hteo da izbaci hack da bi nas to docekalo na xbone ili novoj generaciji. Imao je cfw, ofw kljuceve lepa analiza odradjenja i nadjeni propusti u sony-jevom drive
Sent from my iPhone using Tapatalk
bilo bi lepo da je tako i da ce sada moci, ne sumnjam, moci ce, samo treba docekati to
Cak i da hakuju drajv, nama to malo znaci, dok kupis BD rezac, pa disk, do skines igru, dok narezes igru od 30-49 GB, vise se isplati kupiti original… Pa jos ako tokom verifikacije pukne, onda tek ti dodje da se ubijes… U ostalom, koliko bi kostalo zadovoljstvno kada se sve sabere?
sta znam ja vec imam BD rezac, dosao uz laptop, a i nisu skupi vise inace da se kupe ovako za desktop… ali zato diskovi jesu, posto ce za to trebati DualLayer BD a koliko se secam oni su sada i dalje skupi tipa nesto oko 1000 din ili tako nesto, skupo sineeee, a igra ce kostati nova oko 30-45 sve zavisi u stvari…
poenta je da se prvo omasovi BD standard kod nas jer jos uvek smo mi zapeli na DVD, a ti tranzcija na DVD je trajala dugacko
Pa sad, koji rezac ce da treba, pa koji diskovi… A joj… Bolje da nadju neki PS3 sistem, nego da flesuju BD…
rezac ce trebati LiteOn i dalje jer c4eva je bivsi inzenjer iz LiteOn-a hehe to je neminovno, pitanje je u stvari, jer sada je trebao rezac takav zbog CustomFW-a da bi rezao preko granica obicnog DL DVD-a, toga ne verujem da ima na BD jer imaju dovoljno mesta i za padding (zastitu) i za igru, ko ce ga znati u stvari… Waiting game
Uterace nama ms i sony, samo je pitanje kako i koliko… Imaju oni sigurno nekog dzokera…