Current gen i Last gen forumi uređeni

Možda ste primetili da su se u toku dana desila pomeranja u Gaming forumu i da je sada nešto drugačije uređen. U stvari, pojednostavljena je struktura tako da **Current gen **i Last gen, su ostali bez svojih podforuma Trailers, Reviews i Vesti. Sve se sada nalazi u jednom forumu kako bi se olakšao pristup informacijama i smanjila komplikovanost/nedoumica prilikom postavljanja tema, kao i broj klikova da se dođe do sadržaja.

I dalje stoji da sve u vezi** Xbox One, PS4, Wii U i PC ide u Current Gen** a sve u vezi prethodhih generacija konzola ide u Last Gen.
Mislimo da će se i ovo modifikovati u budućnosti kako bi se stvari logičnije podelile i lakše im se pristupalo.

Nešto nije u redu sa markiranjem pročitanih tema, stalno mi za sve teme stoji da su nepročitane, to jest boldovane su, ako kliknem da ih markiram da su pročitane ništa se ne dešava, ako ih otvorim takođe idalje ostaju označene kao nepročitane. Verovatno je pri sređivanju foruma nešto zeznuto, pa kad budete imali vremena ako možete ispravite to. Činilo mi se da je bolje bilo kada smo imali podeljeno Trailers, Rewievs i Vesti, jer je tako svako mogao da otvori podforum koji ga zanima i tu nađe temu o igri koja ga zanima i o njenom trejleru, recenziji ili vesti.

Bag je bio prisutan i pre poll-ova. I da, pollovi se resetuju kad neko glasa. I meni stoje ostale teme gde nema glasanja kao da ih nisam otvorio.

Trebalo bi da je rešeno sada.