Crysis 3 - SS,video

Mrzi me da pojedinacno kacim slike,evo linka ka njima :slight_smile: gamefront.de

inace usracete se kad vidite sta nas ocekuje od grafe xd

Evo ja cu da pokacim SS umesto tebe, posto je ovaj video @futa vec postavio:http://www.xboxrepublika.com/xbr-hi-tech/4688-cryengine-3-4-trailer.html

Schreenshots:

zasto sam ubedjen da ovi screenovi nisu iz verzije za xbox?

U to sam i ja ubedjen, kao i za vecinu screenova.

Definitivno to nisu screenovi, vise deluje kao concept art. Ako su nekada bili screenovi (ne verujem) onda su retusirani.

Da ne otvaram novi temu, evo sto je prezidente Cryteka rekao: “Crysis 3 u potpunosti koristi sve sto konzole nude. Ne postoji ni jedan procenat neiskoristene snage. Nijedna igra na ovim konzolama nece izgledati bolje od Crysisa 3 jer mnoge igre nisu ni blizu tehnicke strane Crysisa 2. Ne govorim ovde o umjetnickom izrazaju - umetnost je subjektivan pojam - vec o opipljivim cinjenicama koje smo dokazali s Crysisom 2 na Xboxu 360 i PlayStationu 3. Jos trebam videti igru koja će uspeti dostici taj nivo. Zato smo pre dve godine rekli da je Crysis 3 vec sad next-gen. Rekli smo to bez znanja o specifikacijama… i ispalo je da smo bili vrlo blizu istini. Borit cu se s Gearsom i Halom bilo koji dan, svejedno, kolicina informacija koje smo ugradili u igru i njena detaljnost cine ju mnogo superiornijom. S trecim Crysisom sve to dizemo na novi level, ali PC je jos uvek dva levela iznad.”

Odigracu ga kao i 2ku, jednom na PC-u, jednom na Box-u