Samo neka bude vise nalik Crysis 1 i ima da bude odlican
Ovo je samo za PC. Bas je brza igra, i treba brzo da se reaguje, sto nema sanse da se izvede na xbox dzojpedu. Barem ja ne mogu. Nije dzojped za ovu vrstu igre nikako.
Video je ubrzan, ovo je očigledno džojped(sudeći po brzini rotacije vidika).
Ovo je ocigledno PC, a ne verujem da je igrao na pc-u dzojpedom. Tako mislim da video nije ubrzan.
imam neki osecaj da ce ovo brzo da smori kao i dvojka koja je za moj ukus previse monotona i dosadna dok mi se kombinacija dzungla u urbanoj sredini i u urusenom gradu jako dopada…
Igrano je sa dzojpedom, vidi se kad udje u meni da modifikuje oruzje, nacrtana su dugmad X i B. Inace meni je ovo isto lose kao i C2, ta promena pravca u odnosu na C1 mi se nikako ne svidja, ovo je sve nesto futuristicki, ubrzano sa preglupim AI.
@Nabukodonosor-nemoj da gledas brzinu izvodjenja, i Crysis 2 je poprilicno brza igra sa osjetljivim axis kretanjem. Zavrsio sam danas Medal of Honor i presao na Crysis 2, i Cry daleko brzi u izvodjenju
Sto se tice same igre, uzbudjen sam zbog gledanja gameplay-a, ali tako bude sa svakim Crysis-om. Volim da gledam kako neko drugi igra, ali ja nakon 10 min izgubim zelju za igranjem, jednostavno se osjecam diskonektovan od svog virtuelnog Ja (Prophet, Alcatraz)