Crash Bandicoot 4: It's About Time - Official Reveal Trailer

6 Likes

Fatboy slim i Crash, kakav combo. :joy:

Nije mi dizajn ovog novog Crasha bas po mjeri, ali dobro, bitno da izlazi igra :slight_smile:

Ajao!!

1 Like

Meni ovo top izgleda, nalik originalu, ali opet modernizovano. Igraće se.

Nadam se samo da će malo da isprave onaj sistem skakanja i sl. jer je bilo malo kljakavo na ovim remasterima. Gomila puta se ima osećaj kao da ne odreaguje skok onako kako sam želeo ili ne odreaguje uopšte pa propadneš bezveze.

https://youtu.be/GZ0ZIK6n8ms

1 Like

Imam nocne more od pre par godina i proklete nestajuce platforme. Obozavam izazovne platformere, ali ovo je jednostavno previse.

Prvi deo je zaista bio noćna mora, ali drugi i treći nisu bili toliko teški.
Ovo mi deluje skroz ok za jedan platformer.
Što je najlepše izlazi u sušnom periodu - okorbar 2020.

Ko je jurio zlato na onom sneznom nivou u prvom delu gde propadaju daske, i isto na onom DLC nivou zna sta je pakao.

Ko ne zna, evo ga moj run koji sam morao da ovekovecim na yt, iako je taj run losiji od prvog koji mi na zalost ps4 nije snimio :smiley:

U svakom slucaju ovo izgleda dovoljno mazohisticki da se opet juri platina :smiley:

2 Likes

Mislim da je Crash jedina igra za koju nisam imao živaca i koju sam bukvalno odmah batalio :smiley: baš zbog stresa i napetosti :smiley:

Ja to nisam mogao uraditi klincu od 16 godina koji i dalje zivi u meni i koji je sva tri dela kompletirao jos na PS1 :smiley:

Kompletirao i ja, samo je taj klinac od 12-13 imao daleko više živaca od ovog od 37. Tada još nisam imao memorijsku, pa sam ih prelazio iz jednog sedenja. Sad posle 10 zaginuca u 2 minuta mi dodje da lansiram ps.

1 Like

Svaka vam čast. Ja nisam mogao. A slažem se to za godine. Ej sećam se kad sam igrao Gran Turismo 2 na kecu. Pa si morao da dobiješ j…u licencu da bi vozio odredjene trke. Au. Ono se satima igralo za licencu ne bi li postigao odredjeno vreme. Mislim da je dvojka čak imala opciju da se bukvalno sažale na tebe i daju ti licencu ako si toliko glup da ne možeš da oboriš zacrtano vreme :rofl:

Ma kompletirao sam na ps1, remake nisam nesto mnogo ni pokušavao. Jedino kada me klinac pozove da pomognem, pa se to vrlo brzo pretvori u rage quit.

1 Like

Samo da ne bude kvantitet, a kvalitet nula.

Nema ND-a ovog puta tako da cemo videti na sta ce ovo da lici :smiley:

https://www.youtube.com/watch?v=yLtd-NGUK7s