Pozdrav svima. Radim 3D figure po zelji kupca. Moze bilo koja figura koju zelite, ovu sam radio za zadnjeg kupca pa nju objavljujem kao mogucnost kupovine. Za sada je samo Srbija opcija kupovine.
Eto video si u 20minuts ceo proces samo sto ja ne radim sa Airbrushem nego sa cetkicama rucno
Ako hoces Sub Zera u 48cm upravo sam odradio pripremu. Mozes pogledati kako je prvi od 25cm ispao na zahtev kupca je bojen tako jer je za dete, inace radim realisticno takodje
Na zalost za nase trziste bi to bila prevelika cena. A posto sam iz Srbije, nisam bas istrazio detaljno kako mogu da saljem van zemlje. Slao sam slike koje sam radio ali to treba da se vade potvrde silne jer spada kao umetnost…, za figure ne znam
Istu bas figuru ovu ne jer ne radim 3D modeling ne znam dobro jos da ga radim. Ali ima masa gotovih modela koje mogu da ti istampam i obojim VEOMA ali VEOMA realisticno na sajtu cgtrader mozss videti modele, ili mi se javi na instagram https://instagram.com/craftverse.rs?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr (@craftverse.rs) pa cu ti proslediti neke modele koje mogu od njega da napravim